„De-a lungul timpului, a venit și ea la noi.” Ce relație are Andreea Marin cu viitoarea soacră. Vedeta a dezvăluit totul

„De-a lungul timpului, a venit și ea la noi.” Ce relație are Andreea Marin cu viitoarea soacră. Vedeta a dezvăluit totul
„De-a lungul timpului, a venit și ea la noi.” Ce relație are Andreea Marin cu viitoarea soacră. Vedeta a dezvăluit totul

Andreea Marin va sărbători Paștele alături de partenerul ei de viață și de familia acestuia. Anul acesta, la fel ca și în alți ani, fosta prezentatoare TV se va bucura de timpul petrecut în sânul familiei și al oamenilor dragi ei. În loc să gătească, Andreea Marin se va ocupa de decorarea mesei și a casei pentru sărbătoare.

În acest an, ea va petrece Paștele acasă la mama partenerului ei. Mama lui se va ocupa de pregătirea bucatelor pentru masa de sărbători. Andreea Marin va savura mâncăruri tradiționale, gătite cu grijă, alături de cei mai importanți oameni din viața ei. Este întotdeauna o plăcere pentru Andreea să petreacă timp alături de soacra sa, cu care are o relație foarte strânsă.

Citește și: „Depinde în ce măsori succesul.” Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține

Ce relație are Andreea Marin cu viitoarea soacră

Andreea Marin și mama partenerului său au stabilit o tradiție, și anume, de a se vizita reciproc în timpul sărbătorilor, însă acum a venit rândul vedetei să fie oaspete la soacra sa. Chiar și așa, Andreea Marin nu uită de tradițiile importante din mediul rural.

Ce va face Andreea Marin de Paște

Pe parcursul șederii la țară, va fi implicată activ în obiceiurile de Paște, cum ar fi mersul la biserică și la cimitir, iar apoi se vor bucura împreună de masa de sărbători în familie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„De Paște mergem la țară, ne place foarte mult pacea de acolo.

Petrecem împreună cu familia restrânsă. Mergem la biserică, la cimitir, sunt în obiceiurile noastre, masa de paște cu preparatele tradiționale... De data aceasta vom merge la casa mamei prietenului meu, Adrian. De gătit se ocupă mamele, de aranjat masa și casa, mai exact de decorat, mă ocup eu. E ceva ce îmi place foarte mult. Nu e prima dată când mergem acolo. De-a lungul timpului, a venit și ea la noi”,   a declarat Andreea Marin, conform Viva.

Ce relație are Andreea Marin cu viitoarea soacră
Ce relație are Andreea Marin cu viitoarea soacră[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin a suferit de depresie

După ce mama ei s-a stins din viață, Andreea Marin a fost plină de durere, iar în anul 2016 tatăl său, s-a stins din viață, în urma unui infarct. După toate aceste evenimente dure, vedeta s-a confruntat cu o depresie puternică și nu i-a fost deloc ușor să treacă peste.

„Am trecut și eu prin depresia mea, prin porția mea de viață trăită mai greu, dar, cumva, mulțumesc lui Dumnezeu pentru forța pe care mi-a dat-o de a mă reconstrui și de a merge mai departe. Există așa, cineva cu mâna pe umărul nostru, de acolo de sus, nevăzut, dar pe care îl simțim mereu”, a declarat aceasta în cadrul unui podcast.

Ce relație are Andreea Marin cu viitoarea soacră
Ce relație are Andreea Marin cu viitoarea soacră[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Mă doare sufletul când mă gândesc.” Andreea Marin, declarații despre relația cu fiica sa, Violeta, la puțin timp după apariția alături de Lavinia PîrvaCitește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Trebuia să rămân toată viaţa cu el.” Care a fost motivul despărțirii dintre Nicoleta Luciu şi Dinu Maxer, după o relație de aproape un deceniu

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies