Daria Radionova, trasă într-o „poveste murdară” de Bianca Drăgușanu. Frumoasa șatenă este în război cu fosta prezentatoare TV


După împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, relația afaceristului cu Daria Radionova a rămas un mister. Cu toate acestea, frumoasa șatenă cu origini moldovenești a decis să pună capăt zvonurilor și a discutat despre acest subiect.


In articol:

După ce Alex Bodi a încercat, cu succes, să o recucerească pe Bianca Drăgușanu, toți fanii afaceristului și ai bombei sexy de la Londra au încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat între Daria și Bodi, deoarece toate declarațiile au fost foarte subtile și livrate prin intermediul rețelelor de socializare.

Citeste si: Daria Radionova, reacție după ce Alex Bodi a părăsit-o: „O femeie fără demnitate”

daria radionova, alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, declarații
daria radionova, alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, declarații

Deși și-au făcut tot felul de acuzații grave, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să lase sentimentele negative în trecut și să își continue povestea de dragoste, de data aceasta cu promisiunea că indiferent de ce se întâmplă, vor păstra decența de a se respecta. Totodată, deși dilema despre împăcarea celor doi și-a găsit răspunsul, oferit chiar de îndrăgostiții Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, încă există multe semne de întrebare despre Daria Radionova, șatena cu care Alex Bodi și-ar fi făcut de cap la Londra.

Daria Radionova și Alex Bodi, doar prieteni? Ce spune șatena despre relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu

Frumoasa moldoneavcă a decis să ia legătura cu presa, pentru a pune punct tuturor zvonurilor care existau despre ea. Daria Radionova a decis să expună tot ce a fost între ea și Bianca Drăgușanu, iar șatena consideră că tot acest tărăboi este inutil și, indirect, a exprimat faptul că se consideră superioară Biancăi Drăgușanu și lui Alex Bodi.

Citeste si: Decizie de ultim moment! Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi! Vedeta va sta cu fostul soț în carantină timp de 14 zile, în apartamentul lui

daria radionova, alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, declarații
daria radionova, alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, declarații

”Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, a mărturisit Daria Radionova, potrivit Cancan.

Mai mult decât atât, seria subtilităților continuă, pentru că Daria Radionova nu a oferit un răspuns clar, atunci când a fost întrebată de „incursiunile” sale cu Bianca Drăgușanu. Șatena a preferat să nu comenteze prea mult, însă a lăsat să se înțeleagă că între ea și fosta prezentatoare TV au existat niște atacuri, la un moment dat.

daria radionova, alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, declarații
daria radionova, alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, declarații

”Nu mi-ar plăcea să spun nimic despre această poveste. Reputația mea este importantă pentru mine. Chiar nu vreau să fiu implicată în acest haos. Nu am nimic împotriva niciunuia dintre ei și le doresc doar ce este mai bun în viață”,  a continuat  Daria Radionova.

Citeste si: Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut ca doi îndrăgostiţi


Abonează-te pe

Citește și:

Daria Radionova, reacție după ce Alex Bodi a părăsit-o: „O femeie fără demnitate”

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Daria Radionova, prima reacție după ce a auzit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: „Un anumit gunoi...”

Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut ca doi îndrăgostiţi

Ce studii are, de fapt, Bianca Drăguşanu? Asta nu se ştia despre ea!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 26 noiembrie 2020. Nativii zodiei Balanță sunt într-o etapă foarte bună a vieții lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri