Danuta, in lacrimi, dupa ce a auzit ce au spus fostele colegele de la "Bravo, ai stil" despre ea: "Pe Danuta o vad intr-un bordel" Tanara a replicat ca a spalat WC-uri, dar pentru asta nu se rusineaza Video

Spiritele s-au incins azi, in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama", dupa ce Andra, una dintre concurente a declarat despre Danuta ca o vede intr-un bordel.

"Eu am auzit ca ar fi fost asa, si pe acolo...Nu are cum sa iasa fum fara foc. Eu o vad matroana intr-un bordel", a declarat Andra. 

Declaratiile concurentei de la "Bravo, ai stil!" au afectat-o pe Danuta, prezenta in platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama". "Trebuie sa vina cu dovezi. Nu-mi vine sa cred ca a putut sa faca astfel de declaratii. Glumind, as putea sa spun ca o sa o angajez la mine la bordel", a spus Danuta, care a fost sfatuita de cei din platou sa o dea in judecata pe Andra. 


Pana la urma, discutiile din platou au facut-o pe Danuta sa planga. "Urasc lacrimile, urasc sa plang. M-au afectat cuvintele astea. Mi-ama adus aminte ca am ramas in Anglia, in strada, cu valizele. Dar, am zis ca eu in tara nu ma intorc. Am lucrat intr-un restaurant, am spalat WC-uri, dar nu ma rusinez cu asta. Am muncit ca sa ajung acum, aici", a replicat Danuta. 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri