Dana Savuica a gasit solutia ca sa scape de durerile de spate! Blonda poarta pantofi medicinali


Dana Savuica se confrunta de ani buni cu dureri de spate.

 

In urma unor investigatii, blonda a aflat de la medici ca are cateva “inele” deplasate, ca atare, a primit o groaza de interdictii. Una este ca nu mai poate urca pe tocuri inalte!
Dana Savuica a scapat de durerile de spate cu ajutorul unor pantofi medicinali pe care i-a descoperit de curand. Vedeta a scos din buzunar in jur de 500 de lei pentru o pereche, si sustine ca isi merita toti banii.
“Nu am voie sa port tocuri inalte si nici nu mai pot purta orice fel de incaltaminte din cauza problemelor cu spatele pe care le am. Am descoperit pantofii medicinali de care sunt foarte multumita si pe care-i recomand tuturor. Sunt fantastici! Sunt foarte comozi si foarte frumosi. Au si toc, dar decent, nu de 15 centimetri. Calapodul este foarte confortabil, nu simt ca stau pe tocuri. Pielea este moale si este tratata cu solventi bio, cu aniline, astfel ca protejeaza piciorul de micoze, bataturi si alte probleme. Pantofii sunt foarte usori, au si o bentita fina din elastic care tine piciorul ferm in pantof, dar in acelasi timp il ajuta atunci cand mergi mult si se umfla. Nu te strang”, ne-a spus Dana Savuica.

In urma unor investigatii, blonda a aflat de la medici ca are cateva “inele” deplasate, ca atare, a primit o groaza de interdictii. Una este ca nu mai poate urca pe tocuri inalte!

Dana Savuica a scapat de durerile de spate cu ajutorul unor pantofi medicinali pe care i-a descoperit de curand. Vedeta a scos din buzunar in jur de 500 de lei pentru o pereche, si sustine ca isi merita toti banii.Nu am voie sa port tocuri inalte si nici nu mai pot purta orice fel de incaltaminte din cauza problemelor cu spatele pe care le am. Am descoperit pantofii medicinali de care sunt foarte multumita si pe care-i recomand tuturor. Sunt fantastici! Sunt foarte comozi si foarte frumosi. Au si toc, dar decent, nu de 15 centimetri. Calapodul este foarte confortabil, nu simt ca stau pe tocuri. Pielea este moale si este tratata cu solventi bio, cu aniline, astfel ca protejeaza piciorul de micoze, bataturi si alte probleme. Pantofii sunt foarte usori, au si o bentita fina din elastic care tine piciorul ferm in pantof, dar in acelasi timp il ajuta atunci cand mergi mult si se umfla. Nu te strang”, ne-a spus Dana Savuica.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri