Dana Rogoz nu a putut ascunde asta: ”Azi dimineaţă l-am simţit...Sunt enorm de fericită!”


Dana Rogoz a împlinit ieri 32 de ani, iar cu această ocazie a vorbit despre viaţa ei şi le-a dezvăluit fanilor cât este de fericită.


Are o familie frumoasă, o carieră solidă şi este sănătoasă. Toate acestea o fac pe Dana Rogoz exterm de fericită, după cum a mărturisit chiar pe blogul personal, scrie WOWbiz.ro.

"Vă scriu de la Stockholm, unde mă prinde aniversarea celor 32 de ani. De câteva zile trece prin mine un fior de bucurie, aşa, când nici nu mă aştept. Iar azi de dimineaţă l-am simţit în toată puterea lui. Viaţă mea acum este “enorm de frumoasă” – aşa cum ar descrie Vlad maşinuţă preferată. Am o familie minunată, călătoresc, joc teatru, joc în filme, am un blog care e o oază de linişte şi bună dispoziţie, mai nou am şi o emisiune la radio, am prieteni extraordinari, am visuri măreţe, am curaj, sunt sănătoasă şi zâmbesc cu gura până la urechi, pentru că am senzaţia că viaţa urmează să îmi facă de acum înainte o mulţime de surprize frumoase. Până atunci, mă bucur de tot.”, a scris ea pe blogul personal.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri