Dana Rogoz, cu ochii în lacrimi chiar înainte să nască: „Ultimele nopți...”

dana rogoz, emoții, înainte, nască, actrița, ochii în lacrimi

Dana Rogoz urmează să devină mămică pentru a doua oară și, chiar înainte să nască, actrița a apărut cu ochii în lacrimi chiar din cauza fiului său.

Dana Rogoz urmează să devină mămică pentru a doua oară, iar minunea se poate produce din moment în moment. Având în vedere că viața sa se va schimba în orice clipă, aceasta a fost emoționată până la lacrimi de ultimele momente petrecute împreună doar cu fiul ei.

Citeste si: Dana Rogoz, scrisoare emoționantă adresată fetiței sale: „Cum oare aș putea eu rezista...”

De când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară, Dana Rogoz a strălucit de fericire, mai ales știind că va fi mamă de băiat, dar și de fetiță! Aflându-se deja în ultima lună de sarcină, Dana Rogoz poate aduce pe lume cea de-a doua minune din viața sa oricând, făcându-l pe băiețelul său frate mai mare.

dana rogoz, emoții, înainte, nască, actrița, ochii în lacrimi
dana rogoz, emoții, înainte, nască, actrița, ochii în lacrimi

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Emoționată peste măsură, Dana Rogoz trăiește o perioadă plină de sentimente covârșitoare, mai ales că viața actriței, alături de familia sa, urmeză să se schimbe la 180 de grade.

În urmă cu doar câteva zile, Dana Rogoz s-a emoționat până la lacrimi, atunci când petrecea timp cu fiul său.

Citeste si: Anunțul trist al Danei Rogoz, chiar înainte să nască! ”Și nici nu putem să mergem toți 3 la el la mormânt, așa cum o făceam în fiecare an!” Vedeta și-a pierdut tatăl acum 6 ani

Dana Rogoz, emoții mari înainte de naștere

Actrița a realizat că viața lor nu va mai fi niciodată la fel, că timpul petrecul alături de fiul său se va micșora semnificativ, având în vedere că un nou-născut necesită mai multă atenție. Dana Rogoz este conștientă de implicațiile unei familii numeroase și este fericită că un nou membru riscă să apară în orice clipă, însă se gândește cu greu la momentul în care va fi nevoită să își împartă timpul între cei doi copii.

”I-am citit iar în aceasta noapte până a adormit. Apoi am rămas lânga el pâna când mi-au dat lacrimile, pentru că știu bine ca sunt ultimele nopți doar ale noastre. Începem cu toții o viață nouă curând,” a mărturisit Dana Rogoz, pe rețelele de socializare.

Citeste si: Deși e gravidă, Dana Rogoz a sărit în ajutorul vecinilor nevoiași. „Am auzit-o plângând”

 Citește și:

Dana Rogoz, scrisoare emoționantă adresată fetiței sale: „Cum oare aș putea eu rezista...”

Dezvăluirile Danei Rogoz: ”Sunt ultimele zile însărcinată și vreau să mă bucur de ele!”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies