Dana Nălbaru a apărut din nou pe scenă! Fosta solistă a venit împreună cu familia FOTO


Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a participat ieri la o lansare de carte penntru copii, eveniment la care a venit cu întreaga familie.

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a participat ieri la o lansare de carte penntru copii, eveniment la care a venit cu întreaga familie. Deși evită aparițiile în presă, fosta cântăreață a declarat că nu s-a retras totuși din viața publică. ”Eu nu m-am retras niciodată cu adevărat din viaţa publică. Deşi în mentalul oamenilor, pentru că nu am mai apărut la TV, s-a înţeles că am dispărut. Dar eu am făcut tot timpul lucruri. Am avut proiecte muzicale. E adevărat, nu le-am mai promovat la TV, dar cei care mă urmăreau ştiau tot ce fac. Am avut proiecte pentru copii. Deci cumva, eu nu mi-am mai încetat activitatea, doar că nu am mai apărut pe sticlă. Nu am mai acordat interviuri. Nu am mai fost pe prima pagină a revistelor. A fost o alegere datorită faptului că toate aceste lucruri îmi mâncau din timpul pe care am vrut să-l dedic copiilor mei. Eu am trăit epoca de glorie la tinereţe şi mi-a fost foarte bine”, a declarat artista, potrivit okmagazine.ro. 

Citeste si: Dana Nălbaru s-a întors în România și are planuri mari: ”Toate fondurile vor merge către cauza tinerilor vulnerabili” FOTO

Ieri, împreună cu soțul Dragoș Bucur și cu copiii lor, Dana Nălbaru a participat la o lansare de carte pentru copii. ”Mergem la lansare la Opera Comică Pentru Copii. Să vedem și noi cine-i fata care a scris cartea. Am auzit că-i mișto”, a notat vedeta, care la finalul evenimentului a urcat pe scenă împreună cu cei mici. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri