Dana Marijuana s-a mutat înapoi în București, după ce a ales să locuiască cu fiica ei într-un container, la mare. „La înghețul acela cam strălucea totul în jurul nostru, inclusiv în casă.”

Dana Marijuana s-a mutat înapoi în București, după ce a ales să locuiască cu fiica ei într-un container, la mare. „La înghețul acela cam strălucea totul în jurul nostru, inclusiv în casă.”
Dana Marijuana s-a mutat înapoi în București, după ce a ales să locuiască cu fiica ei într-un container, la mare. „La înghețul acela cam strălucea totul în jurul nostru, inclusiv în casă.”

Dana Marijuana s-a mutat înapoi în București, din containerul aflat la mare.

Dana Coteanu, cunoscută în peisajul muzical autohton drept Dana Marijuana, a luat o decizie radicală acum câteva luni, astfel că și-a luat fiica cea mică și s-a mutat alături de ea la mare, într-un container, în Vama Veche.

Dana Marijuana s-a mutat din nou în București

Citește și: „Mi s-a întâmplat și mie. Simți că nu mai poți respira, curentul te trage la fund, în larg” Dana Marijuana, la un pas de tragedie! Cântăreața putea să sfârșească precum DJ Lalla

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „În ultimele două concerte am cântat pe gratis, doar așa, ca să cânt și să ne simțim bine.” Dana Marijuana a vorbit despre ultimele spectacole

În cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, Dana Marijuana a povestit despre decizia de a se întoarce înapoi în București, după ce fiica ei nu a mai putut rezista în container, în urma frigului din această iarnă.

Chiar dacă ei îi plăcea peisajul rustic în care se afla, temperaturile cu minus ajungeau să înghețe inclusiv lucrurile din încăpere, iar vântul puternic din mijlocul câmpului le dădea uneori bătăi de cap.  „Mie mi-a convenit (nr. să se mute în container). Eu am rezistat, dar fiicei mele i-a fost mult mai greu. A zis că nu mai vrea să treacă prin ce a trecut, așa că am avut noroc și ne-a ajutat cineva să ne mutăm înapoi în București, și cu școala și cu tot, iar acum suntem bine.
Oricând vreau să mă duc, pot merge. Mie mi-a plăcut și pe frig, cu un ceiuț, cu o sobiță. Mie îmi plac chestiile alea mai rustice.”,
a spus Dana Marijuana.

Dana Marijuana a ales să se mute în București pentru fiica ei

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Dana a fost ajutată să revină în București și să reia școala micuței din Capitală. Containerul este cumpărat de ea, astfel că terenul îi aparține, iar de fiecare dată când își dorește să meargă acolo în vacanțe, o poate face. În această situație, Dana Marijuana a ales să facă ce este mai bine pentru fiica ei.   „O duceam dimineața la școală cu mașina, nu stăteam pe plajă, stăteam într-un câmp, un pic mai departe de plajă.

Dacă stai la adăpost nu e chiar atât de groaznic. Ideea e că la înghețul ăla destul de tare, cam strălucea totul în jurul nostru, inclusiv în casă. Te încălzeai, te băgai sub plapumă, dar dimineața te trezeai în frigulețul acela.”, a spus Dana Marijuana.

 



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

„Mi s-a întâmplat și mie. Simți că nu mai poți respira, curentul te trage la fund, în larg” Dana Marijuana, la un pas de tragedie! Cântăreața putea să sfârșească precum DJ Lalla

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies