Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon


Damian Drăghici le-a făcut o surpriză de proporții vecinilor săi! Pe 29 martie acesta a susținut un concert pe balcon, pentru a-i înveseli pe ceilalți locatari din zonă.


In articol:

Ziua de mâine, 31 martie, trebuia să fie una cu adevărat specială pentru Damian Drăghici. Artistul împlinește 50 de ani și, pentru a sărbători, acesta urma să susțină un concert la Sala Palatului, unde să celebreze alături de fanii săi. Din păcate, având în vedere contextul în care ne aflăm concertul său a fost anulat, însă, acesta a susținut un recital, din izolare.

damian draghici, gest impresionant, concert, concert de la balcon, damian draghici concert

Citeste si: Andreea Bălan, declarație emoționantă după despărțirea de George Burcea. „Nu am mai avut ce să salvez...”

Aflat la domiciliu, ca majoritatea românilor, fie ei vedete sau nu, Damian Drăghici a ales să-și bucure vecinii cu un recital susținut la nai. Acesta a ieșit pe balcon, acolo unde a cântat pentru toți locatarii din zona, iar vecinii săi l-au aplaudat preț de câteva minute. Mai mult decât atât, Damian Drăghici le-a sugerat tuturor colegilor săi de breaslă să preia exemplul său, pentru a aduce un strop de optimism în viața oamenilor.

damian draghici, gest impresionant, concert, concert de la balcon, damian draghici concert

Damian Drăghici- concert de la balcon

Damian Drăghici i-a îndemnat pe colegii săi să facă același lucru, să cânte pentru vecinii lor, pentru a reuși să binedispună pentru o mică perioadă de timp toți oamenii. Mai mult decât atât, artistul consideră că datoria artiștilor este de a pune zâmbete pe fațele tuturor oamenilor, mai ales în situația de față.

Citeste si: Nicu Alifantis a dat cea mai tristă veste: ”Drum lin, Horia, Dumnezeu să te aibă-n paza Sa!”

”Noi, artiştii, vă suntem datori să vă dăruim neincetat hrană pentru suflet...Azi, am simţit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri”, a mărturisit artistul pe Facebook. De asmenea, momentul a fost filmat atât de el, cât și de spectatorii pe care Damian Drăghici i-a adunat în fața ferestrelor, iar artistul a publicat filmulețul emoționant și pe rețelele sale de socializare. Totodată, prestația artistului a fost aplaudată minute în șir de către spectatorii-vecini ai lui Damian Drăghici, chiar dacă nu s-a aflat pe scena Sălii Palatului, așa cum ar fi trebuit.

Citeste si: Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus: A donat 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri