,,Dacă te-ar vedea mama ei sigur ar fi cea mai fericită”. Cine este tânăra virală pe TikTok care seamănă izbitor cu Denisa Răducu


În ultimele zile, pe rețelele de socializare au circulat mai multe videoclipuri cu o tânără, pe nume Mariana, care seamnănă izbitor de mult cu Denisa Răducu. Internauții au crezut că nu văd bine, deoarece au existat foarte multe comentarii în care unii dintre ei credeau că este chiar artista, iar că videoclipurile sunt mai vechi.


In articol:

Denisa Răducu a fost o artistă foarte apreciată și iubită, care din păcatem s-a stins din viață la o vârstă fragedă, în urmă cu 5 ani. Tânăra nu a mai putut lupta cu boala care s-a abătut asupra ei și a părăsit aceasta lume. 

Citeste si: „Ne este tare dor”. Sora Denisei Răducu, mesaj emoționant la 5 ani de la moartea artistei

Cine este Mariana, tânăra de pe TikTok care seamănă cu Denisa Răducu

Mariana a fost sfătuită de către persoanele care au văzut-o și care au observat asemănarea izbitoare cu Denisa Răducu, să meargă la ea acasă și să o întâlnească pe mama ei.

Fanii sunt de-a dreptul șocați și încă nu le vine să creadă cât de mult se pot asemăna cele două. În secțiunea de comentarii, de pe platforma TikTok, acolo unde a și devenit virală tânăra Mariana, internauții spun doar cât de uimiți sunt.

Cine este Mariana, tânăra care seamnănă izbitor cu Denisa Răducu

Cine este Mariana, tânăra care seamnănă izbitor cu Denisa Răducu

[Sursa foto: Instagram]

Internauții au sfătuit-o să meargă la mama Denisei Răducu

Denisa Răducu  s-a stins din viață și a părăsit această lume în urmă cu 5 ani, deoarece a pierdut lupta cu boala nemiloasă pe care a avut-o la momentul respectiv.

Familia ei încă îi simte lipsa, iar durerea este nemărginită. Tânăra artistă a lăsat în urma ei doar lacrimi și suspine pentru cei care au cunoscut-o și au îndrăgit-o.

Apariția Marianei pe rețelele de socializare a fost o surpriză pentru mulți dintre fanii Denisei, iar unii dintre ei spun că în momentul în care se uită la videoclipurile tinerei reușesc să își aline dorul de cântăreață.

Foarte mulți internauți i-au lăsat în secțiunea de comentarii sfatul de a se duce la mama Denisei Răducu, deoarece, din perspectiva lor, femeia ar fi foarte fericită să o vadă. Mariana, însă, nu a răspuns la comentariile în care era sfătuită să o viziteze pe mama artistei.

„Dacă te-ar vedea mama Denisei sigur ar fi cea mai fericită mamă din lume”/ „Tu nu cumva ești copila Denisei?”/ „Doamne, am crezut că e Denisa”/ „Dacă te-ar vedea mama ei.. .”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Cine este Mariana, tânăra care seamnănă izbitor cu Denisa Răducu

Cine este Mariana, tânăra care seamnănă izbitor cu Denisa Răducu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum a visat-o Maria Ghiorghiu pe Denisa Răducu! Ce i-a transmis artista

Citeste si: Mormântul cântăreței Denisa Răducu a ars ca o torță! Toate fotografiile și jucăriile de pluș au luat foc


Abonează-te pe

Citește și:

„Ne este tare dor”. Sora Denisei Răducu, mesaj emoționant la 5 ani de la moartea artistei

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale: „Când mor, vreau să fiu îngropat lângă fetița mea”

Doliu în România! A murit naistul Gheorghe Dumitru

Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Premiera INFIDELUL
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri