Cine este NICOLETA DRAGNE. "Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană.”


Află biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities! Cu ce se ocupă Nicoleta Dragne


In articol:

Nicoleta Dragne a vrut să demonstreze că poate fi o referinţă importantă, din punct de vedere al vestimentaţiei, în competiţia difuzată de postul Kanal D în fiecare zi, de miercuri până vineri de la ora 22:30, iar sâmbăta de la ora 22:00.

Cine este Nicoleta Dragne şi cum a devenit cunoscută

cine este nicoleta dragne de la bravo ai stil

Nicoleta Dragne

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Timp de opt ani, Nicoleta a locuit în Anglia. Acolo deţinea o firmă de curăţenie şi era implicată într-o relaţie sentimentală.

Singurătatea şi o ceartă cu partenerul ei de viaţă, au făcut-o să se înscrie la emisiunea Insula Iubirii. Acolo şi-a făcut apariţia în calitate de ispită.

În urma acestei apariţii, Nicoleta a intrat în atenţia mai multor posturi de televiziune.

Cu aspiraţii înalte, noua concurentă intră în competiţia de fashion, pentru a demonstra că are potenţial de a deveni o emblemă a stilului vestimentar.

Mereu în pas cu moda şi atrasă de această zonă, Nicoleta Dragne şi-a deschis o afacere cu haine.

“M-am gândit că poate, la un moment dat, va fi nevoie să am ceva al meu aici. La început era sub alt nume şi am lăsat-o pe sora mea să se ocupe, după ce l-am pus pe picioare. Am mers un an împreună, cât am stat eu în ţară şi apoi am spus că este cazul să ne separăm, să nu încurcăm borcanele.” a povestit Nicoleta într-un interviu pentru OKmagazine.ro.

nicoleta dragne s a despartit

Nicoleta Dragnea are un băieţel cu Bruno Alin Vlad, fostul soţ al M ă d ă linei Pamfile

Tot în cadrul aceleiaşi emisiuni, Nicoleta Dragne l-a cunoscut pe Bruno Alin Vlad, care intrase în competiţie, tot în calitate de ispită. După trei ani de când s-au cunoscut pe platourile de filmare, Nicoleta şi Bruno au început o relaţie de dragoste.

„Mi-a scris că vine în Bucureşti, el locuind în Timişoara şi m-a întrebat dacă vreau să ieşim să mâncăm ceva. Am acceptat cu gândul că ies cu un prieten şi m-am dus ca o floricică şi am plecat după două ore îndrăgostită lulea. Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană.” a povestit Nicoleta în acelaşi interviu.

Nicoleta şi Bruno au devenit părinţii unui băieţel, pe nume Vladimir. Acesta s-a născut prematur, la doar 35 de săptămâni, în anul 2020.

Citeste si: NOUTATE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

cine este iubitul nicoletei dragne

Nicoleta Dragne, Bruno Alin Vladsi baietelul lor

[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: NOUTATE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

„Bebe este foarte bine. Are puțin perfuzie, pentru că are glicemia scăzută. Este sănătos, este foarte mare. Are 3,170 kg și 51 de cm. Este foarte mare pentru un bebeluș care s-ar fi născut la 35 de săptămâni. Să știți că nu seamănă cu mine, este leit taică-su…. Că de, așa se întâmplă. Noi ne rupem spatele și ei seamănă cu tații. Am născut la o clinică privată, totul a decurs foarte bine. Am născut natural. Am dureri, dar e ceva normal, este suportabil.”, a povestit Nicoleta la scurt timp după naştere.

După doi ani de relaţie, povestea de dragoste dintre Nicoleta Dragne şi Vladimir s-a încheiat. Cei doi au rămas într-o relaţie de prietenie foarte bună.

"Nu cred că suntem distanți. Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie (n.r 2021), deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă. Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc." a povesit Nicoleta la o emisiune tv.

Cine este Bruno Alin Vlad, tatăl copilului Nicoletei Dragne şi fostul soţ al M ă d ă linei Pamfile

Bruno şi Mădălina Pamfile, pe vremea cand formau un cuplu

[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Bruno este un prosper om de afaceri din Timişoara. Acesta a fost fostul soţ al Mădălinei Pamfile, concurentă a emisunii Bravo, ai stil! Celebrities! Mariajul dintre Mădălina Pamfile şi Bruno a durat doi ani şi în anul 2017, aceştia au pus capăt căsniciei într-o mare discreţie. Mulţi apropiaţi ai cuplului comentau la vremea respectivă, că separarea s-a produs din cauza faptului că locuiau în oraşe diferite. Afacerile îl ţineau mult în Timişoara, iar Mădălina nu a vrut să renunţe la viaţa din capitală. 

”Bruno vrea mai mult decât o relație comodă cu Mădălina. Ei se înțelegeau bine, doar că Mădălina era mai mult la București, iar el mai mult la Timișoara. Sunt tineri, vor să se bucure de viață, dar căsnicia, cel puțin la nivel formal, îi cam împiedica. El este un bărbat cu mare succes la femei, așa că, de ceva vreme, a decis să se bucure de avantajele pe care un asemenea statut i le poate aduce. Mădălina, fără discuție, are cu siguranță admiratorii ei. Și, cum ei nu se prea mai văd, au decis să se despartă, în condiții bune și să nu se mai chinuie reciproc. Probabil că ei ar forma un cuplu cât se poate de solid, dar ar trebui să locuiască împreună. Ea nu prea vrea să renunțe la București, afacerile îl țin pe Bruno la Timișoara, așa că șansele lor sunt nule.”, au povestit prietenii apropiaţi, în momentul despărţirii dintre Bruno şi Mădălina Pamfile pentru Spynews.ro.

Bruno şi Mădălina Pamfile

[Sursa foto: Wowbiz]


Abonează-te pe

Citește și:

PORTRET RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Maia Morgenstern, despre femeile din viața ei. Cum a influențat-o mama sa în copilărie?

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
"Ne rămân amintirile, ne dor și ne rugăm pentru sufletul lui." Cine a fost Florin Zalomir. Vicecampionul olimpic la scrimă, a fost găsit fără suflare în locuința lui
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri