Cutremuratoarea profetie a parintelui Iustin s-a implinit la termen! Ce se intampla cu tara noastra acum


Una dintre maicile de la Mănăstirea „Petru Vodă“ din Neamţ, care a stat la căpătâiul duhovnicului atunci când acesta a vorbit despre urgia ce va veni după 12 luni de linişte, spune că a desluşit profeţia făcută de părintele Iustin pe patul de moarte.

Monahia Fotini a fost unul din puţinii martori care au asistat la ultimul dialog pe care ucenicii părintelui Iustin l-au avut cu duhovnicul de la Mănăstirea Petru Vodă. De altfel, ea a fost cea care a relatat, prin intermediul revistei „Atitudini”, publicaţie a mănăstirii, conţinutul acestor discuţii.

„Cu 5 zile înainte de a-şi da duhul, a fost ceva mai bine, parcă îşi revenea şi prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toţi ucenicii mai apropiaţi au luat un ultim cuvânt de învăţătură de la părintele, un ultim sfat”, povesteşte măicuţa.

Conform relatării, părintele Iustin a dorit să li se adreseze atât ei, cât şi altor cinci ucenici care se aflau în chilie. După ce duhovnicul a cerut amănunte despre ce se mai întâmplă în ţară, Monahia Fotini a îndrăznit să-i ceară sfatul legat de subiectul cardurilor de sănătate obligatorii.

„Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni… ”.

Cum părintele s-a oprit, cei de faţă au bănuit că duhovnicul se referea la faptul că după un an nu vor mai fi cipurile pe documentele de identitate şi au cerut o lămurire.

Citeste mai multe aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Mare atentie, EPIDEMIE de RUJEOLA! S-a adeverit predictia clarvazatoarei Maria Ghiorghiu

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Un ATENTAT nou e pe cale sa se intample! Ce spune previziunea Mariei Ghiorghiu: "Vor muri multi oameni nevinovati"

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, previziuni SUMBRE pentru VARA 2017: "Fenomene groaznice, care vor provoca adevarate dezastre"

Transport funerar international: sa facem impreuna drumul pana acasa

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 27 ianuarie 2021! O zodie are o oportunitate profesională fabuloasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri