„Curaj!” Andreea Esca o încurajează pe fiica ei să rămână însărcinată. Alexia și Mario Fresh au o relație de peste șase ani

„Curaj!” Andreea Esca o încurajează pe fiica ei să rămână însărcinată. Alexia și Mario Fresh au o relație de peste șase ani
„Curaj!” Andreea Esca o încurajează pe fiica ei să rămână însărcinată. Alexia și Mario Fresh au o relație de peste șase ani

În vara acestui an, Mario Fresh și Alexia Eram vor aniversa șapte ani de relație, iar mama ei își dorește să o vadă însărcinată cât de rapid se poate. Cu toate că încă sunt tineri, aceasta pare să fie nerăbdătoare în privința unui nepoțel.

Andreea Esca ține enorm la copiii ei, iar din acest motiv așteaptă ca fiica ei să rămână însărcinată, mai ales că are o relație foarte bună cu Mario Fresh, iubitul tinerei.

Citește și: Ce sumă de bani a lăsat bacșiș Andreea Esca unui taximetrist din Mamaia. Prețul cursei era 6 lei

Alexia Eram, încurajată să rămână însărcinată chiar de către mama ei

Andreea Esca a postat un mesaj prin care își exprimă dorința a deveni cât mai curând bunică, iar acesta i-a fost adresat Alexiei Eram.

„Așa eram cu două zile înainte să nasc. Desigur, la o petrecere. Mai exact, de ziua mea. @alexiaeram Deci, curaj!”, a fost mesajul postat de aceasta.

Până în momentul actual cei doi îndrăgostiți nu au spus că își doresc să facă acest pas prea curând, dar nu se exclude ca în viitor să aibă această dorință, spre bucuria celor care îi urmăresc, dar mai ales a Andreei Esca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De-a lungul anilor s-a speculat că relația lor a luat sfârșit de câteva ori, lucru care a fost confirmat ulterior, iar cei doi au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice și nimic nu poate sta în calea ei.

În cadrul unui interviu, Alexia a mărturisit că încă nu au discutat despre nuntă, deoarece sunt tineri, având doar 22 ani de ani, iar timp este destul.

Citește și: Cine este Andrei Ciobanu. „E cel mai frumos sentiment când văd pe cineva să râdă la ceva ce am spus eu!”

Andreea Esca o încurajează pe fiica ei să rămână însărcinată
Andreea Esca o încurajează pe fiica ei să rămână însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut sărbătorile separat

Alexia Eram și Mario Fresh nu au petrecut Crăciunul împreună, ci separat. Alexia a plecat cu familia ei, în America, într-o vacanță, în timp ce Mario a trebuit să a fie prezent pe scenă și să își încânte fanii cu muzica lui.

„Am împodobit bradul cu Mario la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r – România) așa că am zis că, mai bine, îl împodobim la dânsul. De Sărbători, o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi”, a

spus Alexia Eram.

Andreea Esca o încurajează pe fiica ei să rămână însărcinată
Andreea Esca o încurajează pe fiica ei să rămână însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram! Care a fost motivul

 Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

“Este mai orgolios.” Alexia Eram nu va sărbători Crăciunul alături de iubitul ei! Decizia luată de influenceriță, în ultimul ceas

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Cine este Andrei Ciobanu. „E cel mai frumos sentiment când văd pe cineva să râdă la ceva ce am spus eu!”

A ieșit la iveală conversația dintre Roberta și fosta soție a lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Incredibil ce și-au putut spune cele două: „Tu o să rămâi doar mama copilului său, iar eu prima lui iubire reală!”

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies