Cunoști limba engleză la nivel avansat? Iată 3 joburi sigure și bănoase


În anul 2020 cunoașterea limbii engleze a devenit o cerință prioritară pentru orice loc de muncă bine plătit. Și nici nu este de mirare, dat fiind faptul că aceasta este cea mai vorbită limba la nivel internațional. Însă cum îți poți monetiza cunoștințele de limba engleză, mai ales dacă ești la început de carieră iar CV-ul tău nu stă prea bine la capitolul experiență profesională?

Iată 3 joburi pe care trebuie să le iei în considerare dacă ești vorbitoare de limba engleză la nivel avansat. 

Meditator online

Dacă ești o persoană răbdătoare și cu spirit pedagogic, poți câștiga bani frumoși împărtășind cunoștințele tale de limbă celor mai puțin învățați. Mai ales în această perioadă, când sistemul educațional este împărțit între mediul online și sala de clase, părinții se pot simți copleșiți de valul de responsabilități care vine la pachet cu începutul anului școlar.

 Fie din lipsa de timp sau din lipsa competențelor necesare, părinții preferă de multe ori să apeleze la un meditator pentru a-și sprijini copilul în procesul de învățare a materiei respective, iar limba engleză nu este excepția de la regulă.

Avantajul este acela că îți poți avea un program flexibil, iar sesiunile de meditație pot fi ținute în mediul online. Potențialul câștig lunar? Depinde doar de implicarea ta și de ușurința cu care poți transfera cunoștințele tale învătăceilor. 

Traducător /Translator

Chiar dacă nu ești traducător autorizat, îți poți folosi cunoștințele de limbă engleză pentru a avea un venit suplimentar. Îți poți oferi serviciile de traducător atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, atâta vreme cât rezultatul muncii tale este unul de calitate, iar clienții sunt mulțumiți. Există diverse site-uri care ajută freelancerii să între în legătură cu potențialii clienți, din diferite domenii.

În plus, platformele de streaming precum HBO sau Netflix sunt mereu în căutare de colaboratori care să se ocupe de traducere și subtitrare, ceea ce poate deveni o activitate prolifică, dar și distractivă. 

Charm studios

Model de videochat non-adult

În topul listei celor mai bine plătite joburi care se bazează pe cunoașterea limbei engleze, este cel de model de videochat. Deși prejudecățile sociale încă blamează industria videochatului, câștigurile lunare care pot depăși 10.000$ reprezintă motivația principală a celor care doresc să ducă o viață fără griji financiare. Iar contextul nici nu ar putea fi mai potrivit pentru începerea unei cariere în videochat, dat fiind faptul că ceea ce la început era asociat unui serviciu erotic, acum se apropie tot mai mult de zona Influencerilor în Social Media.

Deși percepția generală asupra subiectului videochat este încă aceea că “trebuie să te dezbraci pentru a face bani”, în realitate lucrurile se află într-o continuă schimbare. Jobul de model online se bazează pe abilitățile de comunicare în limba engleză, de aceea un nivel avansat de limbă reprezintă un mare avantaj în atingerea obiectivelor financiare propuse.

Avantajul unui astfel de job? Dacă eșți suficient de muncitoare și alegi să colaborezi cu un studio de videochat specializat în formarea modelelor de top, nu-ți va lua mai mult de un an să ajungi la un venit lunar recurent de 10.000$.  

 


Citește și:

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii: "Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată..."

Oana Zăvoranu face dezvăluiri. I s-au furat mulți bani acum ceva timp

Jorge își plânge tatăl: ”Tata a făcut atac cerebral."

Vremea de miercuri, 21 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Cum vor funcționa școlile din țară conform Ministerului Educației

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum să scapi de fumat cât mai repede!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri