Cunoscutul om de afaceri Joshua Castellano vine sâmbătă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Despre afaceri, viață personală și scandalurile în care numele său a fost implicat, acestea sunt doar câteva dintre subiectele atinse în interviul maraton din această săptămână de la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”; “Ați dat foc intenționat clubului Bamboo?”, “Sunteți implicat în mafia gunoaielor?”, “Câtă șpagă a dat Joshua Castellano?”, printre întrebările adresate invitatului emisiunii.

Omul de afaceri Joshua Castellano vine sâmbăta această la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea de interviuri de colecție, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Originar din Napoli, Italia, acesta a venit în România la începutul anilor ’90, petrecându-și aici, pe meleaguri românești, mai mult de o jumătate de viață. Presa a notat că s-a lansat în afaceri cu o fabrică de pâine deschisă la Brașov, însă succesul l-a cunoscut în Capitală, prin  intermediul  restaurantelor și cluburilor pe care le-a înființat.

Joshua Castellano este considerat “Regele nightlife-ului” din România, numele său fiind strâns legat de celebrul club Bamboo. De asemenea, speculațiile privind înrudirea acestuia cu mafia italiană au sporit controversele legate de afacerile lui, mai ales după ce cluburile Bamboo au ars de trei ori.

În plan personal, Joshua Castellano este divorțat și are 2 fii. A atras atenția jurnaliștilor și, prin urmare, a fost eroul multor istorii de presă.

“Ați dat foc intenționat clubului Bamboo?”, “De câte ori v-a dat Nuțu Cămătaru o mână de ajutor?”, “Sunteți implicat în mafia gunoaielor?”, “Câtă șpagă a dat Joshua Castellano?”, “Ați regretat că ați refuzat-o pe Lady Gaga?”, “A luat bătaie Jean-Claude Van Damme în Bamboo?”, “Aveți sânge de mafiot?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate invitatului din această sâmbătă de la “40 de intrebari cu Denise Raifai”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.

Cum se descurcă fiica Biancăi Drăgușanu la școală? Sofia este înscrisă la o școală de stat

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Declarații șocante în cazul părintelui Visarion Alexa. “Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr. Și apoi m-a sărutat, m-a pipăit.”.

Larisa Udilă a vorbit despre intervenția cu implanturi mamare. „Nu îmi plac schimbările acelea în care nu mă mai recunosc”.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Dezvăluiri despre actele de agresiune sexuală prin care sunt nevoite să treacă femeile din stațiile de cercetare din Antarctica.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri