Cum și-a intrat Anghel Damian în rolul de tată și soț. Theo Rose spune adevărul despre relația cu regizorul. “Asta l-a ajutat!”

Cum și-a intrat Anghel Damian în rolul de tată și soț. Theo Rose spune adevărul despre relația cu regizorul. “Asta l-a ajutat!”
Cum și-a intrat Anghel Damian în rolul de tată și soț. Theo Rose spune adevărul despre relația cu regizorul. “Asta l-a ajutat!”

Theo Rose a vorbit despre relația cu Anghel Damian.

Theo Rose și  regizorul Anghel Damian sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva luni, fapt care i-a făcut să-și ia rolul de părinți în serios.

Theo Rose, despre rolul de tată și soț al lui Anghel Damian

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior. N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose, confesiuni despre începutul relației cu Anghel Damian! „Eu eram într-o relație, el era într-o relație.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Artista Theo Rose a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, despre cum este relația actuală cu regizorul Anghel Damian și cum a intrat acesta în rolul de tată și soț într-o casă.

Regizorul se ocupă și de partea legală a carierei artistei, iar pe lângă partea profesională, cei doi sunt foarte apropiați, iar Theo a spus că acesta este singurul om spre care merge pentru a discuta toate problemele pe care le are. Îi face plăcere să fie de fiecare dată în preajma lui și îi aduce bucurie.  „El prestează. Am avut foarte mare noroc că asta l-a ajutat și pe el să intre în meseria asta de bărbat într-o casă, tată, soț.
I-a făcut plăcere să preia responsabilitatea asta. Nu vorbim doar de birocrație și de partea asta, pentru că se ocupă de domeniul legal al carierei mele pentru că știe, a făcut un master în domeniu. E un om pe care mă pot baza din multe puncte de vedere, dar cel mai mult îmi place că eu pot să vorbesc cu el lucruri cu o profunzime cu totul diferită. Nu știam că asta e important (nr.
să îți fie partenerul prieten). Eu credeam că mai ai un prieten pe lângă. Acum el e singurul om căruia îmi vine să mă confesez. O fac și îmi place.”,
a povestit Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian, despre certurile din relație

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Facebook]

Invitați în cadrul unui alt podcast, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre certurile din relație și cum sunt gestionate acestea.

Theo Rose:Ne mai înfuriem și noi. Nu e ceartă cu înjurături sau jigniri. Nu, el se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari pentru că e greu să îi faci față.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

Anghel Damian: Unde recuperează ea e clar în zona de intuiție .”

Theo Rose: E foarte special. Suntem foarte asemănători, avem aceleași mijloace prin care lucrăm .”

Anghel Damian: „ Te lovești de cineva care luptă exact cu armele tale .”, au declarat Theo Rose și Anghel Damian.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Theo Rose, confesiuni despre începutul relației cu Anghel Damian! „Eu eram într-o relație, el era într-o relație.”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies