Cum se vor desfășura cununiile, botezurile și înmormântările după 15 mai. Câte persoane vor putea participa


Anunțul de ultimă oră al Ministerul Afacerilor Interne despre cununii, botezuri și înmormântări. Câte persoane sunt permise după data de 15 mai.


In articol:

  Regulile de distanțare socială nu vor dispărea după data de 15 mai, atunci când România iese din sarea de urgență și va intra în starea de alertă. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au transmis regulile care sunt propuse a intra în vigoare de la data respectivă în cazul cununiilor, a botezurilor și a înmormântărilor.

  În comunicatul emis de MAI, se precizează că numărul persoanelor care vor putea participa este ”strict limitat”, fiind vorba de maxim 16, nu 8, așa cum a fost reglementat în timpul situației de urgență.

  Citeste si: Au fost publicate măsurile de relaxare care se vor lua după 15 mai! Ce au voie să facă românii în timpul stării de alertă

  Ce se întâmplă cu înmormântările, nunțile și cununiile după 15 mai
  Ce se întâmplă cu înmormântările, nunțile și cununiile după 15 mai

  Și, firește, toate regulile de distanțare socială vor trebuie respectate pentru ca riscul infecției cu COVID-19 să fie cât mai mult diminuat.

  Citeste si: Regulile propuse pentru deplasarea în afara localității. Care sunt motivele pentru care vom putea ieși, după 15 mai

  Activitățile organizate de slujitorii cultelor religioase în locașurile de cult, care se desfășoară fără participarea credincioșilor sau practicile și ritualurile cu caracter privat (ex. botezurile, cununiile sau înmormântările) care au loc cu participarea unui număr strict limitat de persoane – maxim 16 persoane și respectarea regulilor de distanțare socială”, se precizează în documentul emis de Ministerul Afacerilor Interne prin care au fost stabilite măsurile de prevenire și control a răspândirii coronavirusului, propuse pentru a intra în vigoare începând cu starea de alertă care va fi decretată din data de 15 mai 2020.

   


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Jador, abordat de o doamnă care i-ar putea fi bunică! Artistul e în stare de șoc

  Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

  Regulile propuse pentru deplasarea în afara localității. Care sunt motivele pentru care vom putea ieși, după 15 mai

  Reguli pentru transportul în comun, din 15 mai. Ce se întâmplă în cazul transportului cu metroul și cu trenul

  Foile de dafin: beneficii si proprietati

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Pentru tine

  Cei mai doriti barbati ai horoscopului: zodii carora nu le poti rezista

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Informatiile zilei
  Parteneri