Cum se menţine în formă Iuliana Tudor! Prezentatoarea TV a oferit detalii neştiute: ”Nu este o dietă...”


Iuliana Tudor este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi şi se mândreşte cu o siluetă de invidiat, în ciuda faptului că are 40 de ani.

De curând, frumoasa prezentatoare a vorbit despre regimul ei de viaţă şi a spus cum reuşeşte să se menţină în formă, scrie WOWbiz.ro.

„Nu este o dietă, este doar un mod de viaţă, puţin disciplinat. Adică mănânc la patru ore, dorm opt ore, nu mănânc lucruri nesănătoase, însemnând prăjeli, mulţi carbohidraţi. Încerc acum să elimin cât pot zahărul. Apă, iaurturi foarte-foarte uşoare, dar încerc să fie un regim divers, în aşa fel încât să pot hrăni organismul cu de toate. Cantitate mică şi sport.

Fac pilates de două ori pe săptămână. Cam atât, dar n-o resimt ca pe un efort sau ca pe o chestiune pe care trebuie să o fac pentru că trebuie să arăt bine. Nu, vreau să mă simt bine în primul rând. Şi, în momentul în care am simţit că obosesc, acesta a fost primul semnal, oboseam, deşi dormeam. Şi am zis că este ceva în neregulă şi atunci am ordonat lucrurile, de la alimentaţie, somn şi ritmul meselor, care acum mi-au oferit un echilibru foarte-foarte bun”, a mărturisit Iuliana Tudor în cadrul unui interviu pentru Libertatea.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Aproape un milion de fani au urmarit editia de sambata a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri