Cum se înțelege Jean de la Craiova cu băiatul din prima căsnicie și cum a acceptat actuala soție situația. „Știam de băiat, am plecat când avea cinci luni.”

Cum se înțelege Jean de la Craiova cu băiatul din prima căsnicie și cum a acceptat actuala soție situația. „Știam de băiat, am plecat când avea cinci luni.”
Cum se înțelege Jean de la Craiova cu băiatul din prima căsnicie și cum a acceptat actuala soție situația. „Știam de băiat, am plecat când avea cinci luni.”

Jean de la Craiova a vorbit despre fiul din prima căsnicie.

Jean de la Craiova, îndrăgitul și cunoscutul artist de la noi din țară, are o carieră de succes și o familie frumoasă de care se bucură. Invitat în cadrul emisiunii Petrecem în familie, moderată de Mirela Vaida, acesta a vorbit și despre fiul său din prima căsnicie, după ce a avut o relație de trei ani, apoi s-a despărțit de mama copilului său. Artistul are și o nepoată din partea lui, iar fosta parteneră a decedat.

Jean de la Craiova spune că a păstrat legătura cu fiul său și că îl ajută uneori și mai comunică din când în când cu el.  „A fost prima mea căsnicie, prima mea relație. Mama băiatului a decedat. Am avut o relație de trei ani. Știam de băiat, am plecat când avea cinci luni. Am o relație bună, vorbim, ne ajutăm, comunicăm. Nepoata merge la școală acum. Îi mai ajut din când în când, mă mai suna, mai comunicăm.
El are o meserie frumoasă.”
, a spus Jean de la Craiova.

Cum a acceptat soția lui Jean de la Craiova copilul din prima căsnicie

Citește și: Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova a dezvăluit de ce nu și-a îndrumat copiii către cântat: „Dacă te apuci de meseria asta, ori ești, ori nu ești. Să te prefaci, nu, că e greu. Adică îi încurci pe alții.”

Soția artistului a înțeles situația și l-a acceptați cu totul, iar acesta este de părere că dacă doi oameni sunt făcuți unul pentru altul, atunci cei doi vor rămâne împreună până la finalul vieții.

Relația dintre fiul din prima căsnicie și fiica din căsnicia cu soția lui este una distantă, deoarece nu au timp să comunice așa cum și-ar dori. „M-ai luat, dacă mă placi, mă placi așa, cu totul. Dacă vrei să-mi iei norocul, trebuie să mă iei cu totul. Da, a acceptat, iar când ți-e scris, dacă asta e soarta ta, cu el sau cu ea mori de gât.
Mai rară (nr. relația fiului cu fiica din căsnicia a doua), Pentru că sunt în alte domenii, el e ocupat, ea la fel. El este un ospătar foarte bun, la niște restaurante de lux, crește frumos. Sabrina acum își deschide o afacere, tot în domeniul acesta.”,
a mai spus artistul.

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies