Cum schimba drogurile infatisarea oamenilor


O serie de imagini animate impresionante arata efectele devastatoare ale toxicomaniei asupra infatisarii oamenilor.

Imaginile fac parte dintr-un proiect numit Faces of Addiction, realizat de Rehabs.com – o asociatia cu scop educational, care actioneaza in vederea constientizarii, de catre public, a problemelor asociate cu dependenta de droguri, alcool si alte substante.
Spre deosebire de obisnuitele perechi de imagini statice „inainte si dupa”, aceste imagini animate permit vizualizarea procesului de declin fizic al dependentilor – 13 barbati si femei care au fost arestati in repetate randuri in SUA, sub diferite acuzatii legate de droguri precum metamfetamina, cocaina, heroina sau tranchilizante.
In afara de problemele legate de slujba, de casa, de relatiile cu prietenii si familia, dependenta de droguri are un impact foarte sever asupra sanatatii si aspectului fizic al toxicomanilor, iar acest impact nu este nicaieri mai evident decat pe chipul acestor oameni.
Efectele devastatoare ale consumului de droguri acopera o intreaga gama de aspecte, de la ulceratii ale pielii si alte tipuri de leziuni cutanate, pana la caderea dintilor si la imbatranirea accelerata a organismului, foarte vizibila la nivelul fetei.
In afara de efectele directe ale drogului asupra organismului, dependentii aluneca rapid intr-un mod de viata care îi face sa-si neglijeze sanatatea si aspectul fizic, deoarece devine mai importanta obtinerea, cu orice pret, a drogului. Ca urmare, unii dintre ei arata de doua ori mai in varsta decat sunt, iar infatisarea lor se poate schimba dramatic chiar de la un an la altul, reflectand degradarea progresiva a organismului.
Sursa : www.descopera.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Diana Bulimar a fost surprinsă într-o ipostază incredibilă! Fanii Faimoasei de la Exatlon sunt șocați: „E reală poza?” FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri