Cum să-ți pregătești dressingul pentru garderoba de toamnă


Toamna și-a intrat deja în drepturi, mai repede decât ne așteptam. Însă știați cum vă puteți pregăti dressingul pentru garderoba de toamna?


In articol:

Aflați din rândurile următoare care este modalitatea cea mai ușoară prin care vă puteți pregăti dressingul pentru garderoba de toamnă. În plus, descoperiți și cum vă puteți menține fresh, articolele vestimentare pe care nu le veți mai purta până în sezonul următor.

 

Cum s ă- ț i preg ă te ș ti dressingul pentru garderoba de toamn ă

Donează ceea ce nu porți

A venit momentul potrivit de a proba toate hainele pe care le ai în dressing și să vezi ce mai păstrezi și ce nu. Pune în balanță hainele pe care nu le-ai purtat până acum deloc sau cele care nu îți mai vin și nu îți plac.

Astfel, persoanele care nu au ceea ce ai tu, se vor bucura și ei de sosirea toamnei, odată cu tine.

Ține cont totuși să nu donezi hainele care nu sunt într-o stare bună, fie că sunt pătate sau într-o stare acceptabilă, încât să fie purtate.

cum iti pastrezi hainele fresh

Cum să-ți pregătești dressingul pentru garderoba de toamnă

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 3 idei de machiaj pentru rochie neagră

Organizează hainele păstrate

În primul rând, un criteriu de luat în calcul este cel al sezonului. Cum toamna și-a intrat deja în drepturi, este normal ca hainele de primăvară-vară să se afle într-o altă zonă, decât cea în care trebuie să ai noile haine de vreme mai rece, toamnă-iarnă. Astfel, vei găsi mai repede hainele de care ai nevoie.

În al doilea rând, poți organiza garderoba în funcție de culori. Nu trebuie neapărat să iei fiecare nuanță în parte și să le sortezi, însă poți alege să pui separat culorile închise și neutre, de cele deschise.

Iar nu în ultimul rând, un alt criteriu poate să fie cel de aranjare în funcție de ocazie. Cele care sunt pentru evenimentele de zi, la cele de zi, iar cele care sunt pentru evenimentele de seară, la cele de seară.

Ia în calcul și încălțămintea și accesoriile

Păstrează un loc și pentru încălțăminte și accesorii pentru a le depozita corect.

În cazul încălțămintei, alege un dulăpior în care să le sortezi conform sezonului. Iar pe cele purtate în mod constant, pune-le în față pentru a nu trebui să scoți toată încălțămintea când vei avea nevoie de o anumită pereche.

Accesoriile le poți pune pe un dulap, într-un suport special, astfel încât să îți vină ușor când vei căuta o anumită brățară, o pereche de cercei sau un lănțișor care să se potrivească de minune la întreaga ta ținută.

trucuri pentru un dressing organizat

Cum să-ți pregătești dressingul pentru garderoba de toamnă

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: C&A dezvăluie noua strategie de brand

 

Cum să-ți păstrezi fresh hainele pe care nu le porți în perioada următoare

Utilizează detergenți potriviți pentru hainele tale

Pentru ca hainele de vară și de primăvară să rămână fresh, până în sezonul următor, este important să acordați atenție și detergenților pe care alegeți să îi folosiți. Ține cont de faptul că în funcție de culoarea hainelor, aceste trebuie să fie spălate cu detergenți speciali pentru rufe albe, colorate sau negre. Astfel, veți observa cum intensitatea culorilor se va păstra mult mai bine, aspect datorat și cantității de detergent adăugată.

De reținut este faptul că deși avem impresia că dacă vom adăuga o cantitate mai mare de balsam, de exemplu, hainele își vor păstra mirosul pentru mai mult timp, acest lucru nu se aplică întotdeauna. Cel mai bine ar fi să respectăm indicațiile de pe eticheta obiectului vestimentar.

Pune hainele pe umerașe

O variantă foarte bună de a păstra hainele fresh este și cea de a le așeza pe umerașe. Astfel, acestea se vor păstra mult mai bine, indiferent că este vorba despre cămăși, costume, tricouri, hanorace sau chiar pantaloni.

De reținut este și faptul că orice articol vestimentar, dacă este spălat și uscat așa cum trebuie, nu va mai avea nevoie de călcare, fiind păstrat pe un umeraș. Astfel, hainele pot arăta fresh pentru mai mult timp, chiar și după mai multe spălări, dacă veți avea grijă ca procesele de curățare, uscare și călcare sunt urmate așa cum ar trebui. 

garderoba de toamna

Cum să-ți pregătești dressingul pentru garderoba de toamnă

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cum afli ce tip de siluetă ai și cum să alegi hainele în funcție de forma corpului


Abonează-te pe

Citește și:

3 Idei de machiaj pentru rochie neagră

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

C&A dezvăluie noua strategie de brand

Cum alegi parfumul în funcție de ocazie. Completează-ți ținuta cu un parfum potrivit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac chinezesc 3 octombrie 2022. Află ce zodie caută o scurtătură
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri