Cum sa te descurci cu fosta iubita a prietenului tau!


Actualul tau iubit s-a despartit cu scandal de fosta, care inca il mai agaseaza cu telefoane. Vezi cum trebuie sa reactionezi fara sa jignesti pe nimeni.

Nu aduce vorba despre ea. Oricat de tentant ar fi, nu-i pronunta numele, nici daca e vorba de ceva de bine, nici daca in discutie e ceva de rau. Ignorarea e cea mai buna arma in cazul asta.

Nu te dovedi nesigura. Iubitul tau pare afectat de presiunile fostei prietene? Nu spune nimic, mergi pe cartea sigurantei de sine: acum este cu tine si asta conteaza cel mai mult. Nu te apuca sa-i spui ca ti-e frica de ideea ca ai putea sa-l pierzi in favoarea fostei.

Refuza competitia cu ea. Daca au avut o relatie de durata, este posibil ca iubitul tau sa raporteze multe aspect ale vietii cotidiene la ce facea el cu fosta partenera, iar tu sa pici intr-o lumina nefavorabila. E un joc periculos, refuza-l! Inventeaza jocuri, locuri si spatii noi, numai ale voastre.

Nu-l sufoca gratuit cu dragostea ta.Stie ca-l iubesti, dar nu forta nota, in disputa cu fosta iubita a lui! Cand e cazul, lasa-l sa respire si sa se convinga singur ca esti mult peste fosta. E riscant, corect, dar merita!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Nelu Tătaru, mesaj îngrijorător după recordul de infectări cu Covid-19: „Sperăm să nu ajungem în scenariul Italiei”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri