Cum să obții machiajul lui Meghan Markle. Cât costă rujul ei preferat și care sunt trucurile de frumusețe

Cum să obții machiajul lui Meghan Markle. Cât costă rujul ei preferat și care sunt trucurile de frumusețe
Cum să obții machiajul lui Meghan Markle. Cât costă rujul ei preferat și care sunt trucurile de frumusețe

Meghan Markle este cunoscută și pentru frumusețea sa naturală. Însă știați ce trucuri de frumusețe deține aceasta?

Aflați din rândurile următoare care sunt trucurile de frumusețe utilizate de către Meghan Markle, dar și cum puteți obține machiajul său natural. În plus, descoperiți și care este rujul său preferat, pe care îl utilizează în mod frecvent.

cum sa obtii machiajul lui meghan markle
Cum să obții machiajul lui Meghan Markle[Sursa foto: shutterstock]

Deși Meghan Markle nu este considerată a fi membru oficial al Familiei Regale, frumusețea sa clasică și aspectul de machiaj natural rămân întotdeauna populare printre persoanele din întreaga lume, care o admiră.

Prima sa apariție greu de ignorat în ceea ce îi privește frumusețea radiantă, a fost chiar la nunta sa cu Prințul Harry, care a avut loc în anul 2018. Aspectul său minimalist, în locul culorilor îndrăznețe, au avut întotdeauna o prioritate în stilul său de frumusețe. De adăugat este și faptul că aceasta este renumită pentru faptul că și-a lăsat pistruii să strălucească, având grijă de propria persoana, atât în interior, cât și în exterior.
Astfel, aceasta este atentă la ceea ce consumă și face și multă mișcare, yoga fiind una dintre activitățile sale preferate, conform Express.co.uk.

Citește și: 6 reguli de frumusețe pe care femeile de la Casa Regală trebuie să le respecte

meghan markle produse de frumusete
Cum să obții machiajul lui Meghan Markle[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: 8 personalități emblematice și parfumurile lor. Cu acest miros te vei simți ca o regină!

Care sunt trucurile de frumusețe de care Meghan Markle ține cont

Bea multă apă

Încă de dinainte ca aceasta să își întâlnească alesul, pe printul Harry, în 2016, urma deja mai multe trucuri de frumusețe, din dorința de a-și menține pielea strălucitoare, fiind o actriță renumită la Hollywood. Prin urmare, Meghan Markle se asigură să consume zilnic cele opt pahare de apă recomandate, pentru a avea parte de beneficii în sănătate și frumusețe, fiind cunoscut faptul că un consum suficient de apă ajută ca pielea să beneficieze și mai mult

de vitamine și minerale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

meghan markle ruj
Cum să obții machiajul lui Meghan Markle[Sursa foto: freepik]

Folosește ulei de cocos

Se pare că uleiul de cocos nu lipsește din casa lui Meghan Markle, aceasta utilizându-l frecvent, atât în prepararea rețetelor în bucătărie, cât și în frumusețe, aplicându-l direct pe piele, ca mască pentru față și păr.

Uleiul de cocos ajută la hidratarea în profunzime și la prevenirea pierderii de apă din piele, întărind în cele din urmă, și părul.

Cum să obții machiajul lui Meghan Markle[Sursa foto: freepik]

 

Care sunt produsele preferate de machiaj ale lui Meghan Markle

Corectorul preferat al lui Meghan Markle

Dat fiind faptul că Meghan Markle nu folosește prea multe produse de machiaj, pentru a-și păstra aspectul natural al frumuseții sale, aceasta deține un corector preferat, care, odată utilizat, îi evidențiază foarte bine trăsăturile.

Se pare că este vorba despre corectorul Touche Éclat de la Yves Saint Laurent (30 de lire sterline= 175 RON), fiind disponibil la toți comercianții cunoscuți de cosmetice, fiind renumit pentru faptul că “ajută instantaneu să lumineze cele mai bune trăsături faciale fără strălucire sau strălucire, oferind un finisaj natural și luminos”.

Cum să obții machiajul lui Meghan Markle[Sursa foto: freepik]

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Rujul preferat al lui Meghan Markle

Bineînțeles că aceasta deține și un ruj preferat, care o ajută să își mențină buzele hidratate, iar în același timp că îi ofere și o nuanță naturală acestora, pentru a completa întregul machiaj. Se pare că este vorba despre rujul Charlotte Tilbury Matte Revolution în Very Victoria (34 USD= 160 RON). Rujul deține o nuanță nude trandafirie care a fost inspirată după Victoria Beckham, conform allure.com.

 

Aspectele de care poți ține cont, pentru a obține aspectul natural al lui Meghan Markle

Așa cum se poate subînțelege în informațiile expuse până în acest moment, se pare că Meghan Markle a fost întotdeauna o adeptă a machiajului natural, având dorința ca fondul de ten utilizat să nu fie prea greu pentru față. Atunci când vine vorba despre zilele sale libere, se pare că Meghan Markle nici măcar nu poartă fond de ten, preferând un primer discret, puțină pudră și fard de obraz pentru a obține o piele radiantă și strălucire naturală, iar atunci când vine vorba despre machiajul ochilor, aceasta preferă să utilizeze puțin rimel, un creion de ochi și o pudră strălucitoare în colțul ochilor, buzele fiind într-o nuanță naturală, de roz sau nude.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

trucuri de frumusete meghan markle
Cum să obții machiajul lui Meghan Markle[Sursa foto: shutterstock]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

8 personalități emblematice și parfumurile lor. Cu acest miros te vei simți ca o regină!

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies