Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului. ,,Mulți oameni nici nu visează”


Când vine vorba de numerologie, numărul destinului este esența simbolică a datei de naștere a unei persoane și se calculează pornind de la data nașterii.


In articol:

Numărul destinului dezvăluie însușirile și personalitatea omului, pe care le va avea toată viață, iar pe lângă aceste aspecte, va arăta și cum va evolua fiecare persoană în timpul vieții.

Citeste si: Cum convingem copiii să ducă la bun sfârșit o sarcină. „Ia-l în glumă, fă-l să conștientizeze!”

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

[Sursa foto: PixaBay]

Ce a declarat numerologul Corina Stratulat

Corina Stratulat, numerolog, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre cifra destinului și a spus că mulți oameni nici nu visează și nici nu știu ce își doresc, iar acest lucru este destul de greu, având în vedere că suntem prinși în tot felul de responsabilități.

,,Mulți oameni nici nu visează Și nici nu mai știu ce își doresc Și este destul de greu când suntem prinși în tot felul de responsabilități, parcă Uităm de drumul nostru și de ceea ce ne dorim Și asta are legătură cu destinul. Să știi că destinul sau visul nostru Ar veni prin tot ce facem în fiecare zi, tot ce gândim si tot ce simțim si spunem.

Este destul de greu sa controlam ce gândim, ce spunem”, a spus numerologul.

Ea a mai spus că luam cifra destinului, care se calculează din data noastră de naștere, iar de la unu la nouă vor fi toate cifrele de destin, pentru că fiecare persoană are această cifră, care este ca un ghid, nu spune fiecăruia în parte, dar ne putem ghida.

„Luăm cifra destinului pe care o calculăm din data noastră de naștere. De la unu la nouă vom avea toate cifrele de destin, fiecare persoana are aceasta cifra, care este un ghid, nu ne spune exact fiecăruia, dar ne putem ghida. Este foarte important sa nu uitam, ca totul, cumva depinde noi. Sigur ca sunt foarte multe predispoziții, foarte multe tendințe pe care le avem si ne naștem cu anumite aspecte care țin de karma, un subiect destul de delicat, dar depinde de noi cum ne construim viata, chiar daca nu conștient”, a spus numerologul.

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Semnificația semnelor din naștere. Cum le descifrezi în funcție de zonă

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

Dacă cifra destinului arată unu este important să preluați conducerea în viața asta și să fiți independenți și atunci, chiar astăzi, ar trebui să faceți ceva din propria inițiativa. Poate sa învățați sa conduceți, deoarece sunt multe persoane care nu au curaj sa se urce la volanul unei mașini.

Pentru persoanele care au cifra destinului doi este foarte important să-și exprime emoțiile, sentimentele. Ar fi bine pentru astăzi să sune o persoană cu care ne-am certat.

La cifra destinului trei mereu este important sa ne dezvoltam, sa avem diversitate, sa ne informam. Poate o mămica, cu cifra destinului 3, este important sa studieze si in alte domenii.

La patru, este fără dezorganizare, daca vorbim despre viata de familie, acolo sunt mereu lucruri de organizat si de pus in ordine, dar este important sa ne preocupam si de sănătatea corpului

Cinci trebuie sa accepte schimbarea, sa inițieze schimbarea si sa creeze un mediu interesant pentru toată lumea, asa ca eu as recomanda chiar sa chemam mai des prietenii in vizita, sa facem o mica petrecere, sa mai socializam.

Sase este cel pragmatic, care trebuie sa tina bugetul sub control ai as sugera de făcut acest buget pentru toată familia. Sase trebuie sa isi asume aceasta responsabilitate cu bucurie, sa calculeze, ce intra, ce iese, dar sa se asigure ca sunt bani in casa”

Șapte tinde mult sa observe lucrurile, sa le analizeze si e nevoia de asta si l-ar ajuta foarte mult, pentru a-si găsi liniștea interioara o forma de meditație, sau acel timp de stat in liniște, poate in rugăciune, sau mai ales in natura”

Opt are mare nevoie sa fie recunoscut în lume, sa fie cineva in viata asta, să știi ca acesta este visul suprem pentru un om

Noua poate sa își ajute un prieten astăzi, măcar cu un sfat. Trebuie sa se ducă catre un spectacol, către un teatru, către o opera.

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive!

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Numarul destinului. Prin cifra destinului putem obține o mulțime de informații despre noi înșine

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

5 lucruri pe care nu este bine să le dăm împrumut. Mihai Voropchievici vorbește despre energiile la care renunțăm.

,,Nu trebuie să îți fie frică”. Carmen Harra, declarații uimitoare. Clarvăzătoarea știe când va muri

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Zodiac 8 decembrie 2022. Află ce zodie trebuie să ia o decizie rapidă în dragoste
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri