Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

infidelitatea in cuplu
Infidelitatea în cuplu

Află din rândurile de mai jos care sunt semnele că te înșală.

Există multe motive pentru care un cuplu ajunge la despărțire sau pur și simplu la neînțelegeri, iar unul dintre acestea este infidelitatea. Din diverse cauze, unii partener ajung să nu mai fie loiali față de persoana iubită. De cele mai multe ori, există semne prin care să ne dăm seama că partenerul ne înșală, însă nu le băgăm de seamă întotdeauna. Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să îți dai seama că persoana iubită nu îți mai este loaială și că este cineva la mijloc în relația voastră.

1. Modul în care îşi arată afecțiunea este diferit

Citește și: Cum îți dai seama că fostul partener nu își dorește să se întoarcă la tine

infidelitatea in cuplu
Infidelitatea în cuplu[Sursa foto: freepik]

Citește și: Prietenie sau mai mult? 7 semne că relația ta de la birou nu este doar de prietenie

Poate ai crede că în momentul în care cineva te înșală devine mai distant și mai rece.

Cu toate acestea, unele persoane tind să fie și mai iubitoare, tocmai pentru a compensa sentimentul de vinovăție pe care îl au pentru faptul că te înșală. Așadar, dacă partenerul de viață nu era o persoană care să își exprime prea mult iubirea, iar acum o face în mod excesiv, este bine să îți pui un semn de întrebare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

2. Nu mai poți da de el

În cele mai multe cazuri, cuplurile își cunosc programul și știu când cealaltă persoană este disponibilă. În cazul în care înainte îți răspundea destul de rapid la mesaje și puteai da de el, iar acum nu îți răspunde cu orele, este clar momentul să te îngrijorezi. Acesta este un semn fie că nu vrea să vorbească cu tine, fie că nu dorește să fie găsit.

3. Prietenii lui se comportă ciudat

În multe cazuri, atunci când o persoană nu mai este loială, există un prieten care știe situația. Aceste persoane vor începe să se comporte diferit față de tine în momentul în care partenerul tău te va înșela. Vei observa faptul că sunt mai secretoși, dar și că vor încerca să îți distragă atenția.

4. Acordă o mai mare atenție felului în care arată

Este recomandat să ne intereseze modul în care arătăm, indiferent de situație. Cu toate acestea, atunci când suntem interesați în mod special de o persoană, vom acorda o mai mare importanță propriului look. În cazul în care observi că partenerul tău se aranjează mai mult la anumite evenimente la care în trecut nu o făcea, este momentul să investighezi situația mai mult. Într-o astfel de situație, este posibil să existe o  a treia persoană în plus.

5. Starea lui de spirit s-a înrăutățit

infidelitate
Infidelitate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Fiecare persoană are momente mai bune și mai proaste. Cu toate acestea, în momentul în care avem o stare mai rea de spirit, este bine să discutăm cu partenerul de viață. Este evident că dacă ai o relație de ceva timp cu o persoană, îi vei cunoaște felul de a fi. În cazul în care atunci când este cu tine observi că este mai irascibil și mai răutăcios, iar atunci când este cu alții are o stare de spirit ok, acesta poate fi un semn că te înșală.

6. Nu îți mai oferă atenție

semne ca te inseala
Semne că te înșeală[Sursa foto: freepik]

În momentul în care o persoană începe să aibă o aventură, este evident faptul că își schimbă comportamentul față de tine. Spre exemplu, dacă înainte îți oferea flori, iar acum nu o mai face, este posibil să i le ofere altei persoane. Un alt exemplu este acela dacă înainte era foarte drăgăstos cu tine, iar acum nu mai este atât de atent cu nevoile tale.

 

7. Nu mai este interesat de tine

Se spune că puțină gelozie într-o relație este necesară. Probabil ai observat că în trecut se îngrijora de tine, nu era prea fericit dacă petreceai prea mult timp în absența lui sau se întreba cu cine vorbești la telefon. În momentul în care el are pe altcineva, vei observa că nu îi va mai păsa atât de mult de tine. Deși inițial ai crede că este un semn de încredere, acesta poate ascunde, de fapt, o aventură.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

7 moduri prin care îți poți dezvolta relația de cuplu

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies