Cum să îndepărtezi rujul mat

cum sa indepartezi rujul mat

Cum să îndepărtezi rujul mat

Rujul mat este utilizat frecvent, datorită persistenței sale. Însă știați cum îl puteți îndepărta mai ușor?

Aflați din rândurile următoare cum puteți îndepărta mai ușor rujul mat, de pe buze.

 

Cum să îndepărtezi rujul mat fără a-ți usca buzele

După o zi obositoare, nu ar trebui să cheltuiești bani pentru îndepărtarea rujului mat. În plus, dacă te gândești la un ruj mat de culoare vinului după ce te-ai machiat dimineața, cu siguranță vrei să-l îndepărtezi fără a lăsa o impresie pe față.

Vaselina a fost utilă atunci când nimic altceva nu a funcționat. Se pune o cantitate generoasă de vaselină peste, se lasă să rămână o vreme și se șterge. Dacă este necesar, repetați.

Citește și: Trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult. Ce trebuie să aplici mai întâi pe buze

Cum să îndepărtezi rujul mat[Sursa foto: freepik]

Citește și: De ce oxidează fondul de ten. Motivul pentru care își schimbă nuanța pe parcursul zilei

De ce ai nevoie

Demachiant pe bază de cremă sau ulei

Tutorial pas cu pas

Pasul 1: Utilizați un demachiant pe bază de cremă

Rujurile mate sunt adesea foarte uscate, așa că nu poți folosi apă sau un șervețel umed pentru a le spăla. Alternativ, înmoaie o dischetă în cremă sau demachiant pe bază de ulei și aplică-o pe buze.

Lasă-l să stea câteva minute.

Cum să îndepărtezi rujul mat[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pasul 2: Ștergeți-l

Pentru a vă șterge rujul, utilizați partea curată a dischetei. Deoarece nu răspândesc culoarea în jurul buzelor,dischetele de demachiere sunt un instrument excelent pentru îndepărtarea rujului.

ruj mat
Cum să îndepărtezi rujul mat[Sursa foto: freepik]

Pasul 3: Repetați încă o dată

Dacă culoarea rămâne pe buze, faceți aceleași lucruri până când dispare complet.

ruj mat demachiere
Cum să îndepărtezi rujul mat[Sursa foto: freepik]

Pasul 4: Folosiți un exfoliator făcut în casă

Utilizați un exfoliant blând și natural, cum ar fi un scrub cu miere și zahăr brun, pentru a curăța buzele dacă vreun pigment încăpățânat rămâne pe buze chiar și după ce ați folosit demachiantul.

Pentru a vă ajuta să vă înmoaie buzele și să le hrănească, exfolianții delicați îndepărtează celulele moarte ale pielii. Atunci când doriți să vă exfoliați buzele, folosiți o cantitate mică de exfoliant după ce ați umezit buzele cu apă caldă. Vă rugăm să frecați buzele timp de treizeci de secunde și apoi să le păstrați încă douăzeci de secunde. La sfârșit, spală-l cu apă caldă și aplică balsam de buze sau vaselină pentru buze pentru a evita uscarea și crăparea buzelor.

Exfoliant pentru buze

Poate că ar trebui să luați în considerare utilizarea unui exfoliant pentru buze dacă doriți să vă faceți buzele mai catifelate. Chiar dacă nu este absolut necesar, există persoane care apreciază exfolierea blândă. Exfoliantul de casă are o durată scurtă de viață și va dura aproximativ o săptămână. Între utilizare, păstrați-l în frigider.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Ingrediente

2 linguri de zahar brun

1 lingura de unt de shea (conform National Library of Medicine, uleiurile vegetale și untul, printre care se află și cel de shea, au fost utilizate pentru o varietate de scopuri de-a lungul istoriei, cu integrarea lor în alimente, cosmetice și produse farmaceutice)

1 lingura de ulei de măsline, nucă de cocos sau migdale

Mod de preparare

Conform Healthline, trebuie sa utilizați un castron mic pentru a amesteca bine ingredientele. Utilizați o cantitate mică pe buze după ce ați obținut consistența dorită. Utilizați vârfurile degetelor și mișcări circulare mici pentru a freca ușor buzele. Continuați pentru un minut. Îndepărtați ușor exfoliantul de pe gură folosind o cârpă de spălat. Aplicați balsamul de buze care conține SPF.

cum sa dai jos rujul
Cum să îndepărtezi rujul mat[Sursa foto: freepik]

Cele mai bune modalități de a îndepărta ușor rujul mat

  • Dacă nu găsiți un demachiant, aplicați balsam cremos pe buze și lăsați-l să stea câteva minute. Apoi, folosește o cârpă caldă și șterge-ți blânde buzele. Acest lucru hidratează pielea de dedesubt și ajută la îndepărtarea rujului.
  • Uleiurile de cocos, argan, jojoba, migdale, cocos și măsline sunt alte exemple de uleiuri pe care le puteți folosi pentru a vă hidrata buzele și pentru a-și îmbunătăți culoarea.
  • Buzele tale ar trebui să fie acoperite cu rujuri mate. Deoarece este hidratantă și blândă, apa micelară de curățare este o modalitate excelentă de a scăpa de petele de pe buze. Dacă rujul mat rămâne pe buze, curățați-le cu o periuță de dinți. Acest lucru vă va exfolia buzele și vă va ajuta să eliminați orice urme de ruj. Continuă cu balsam de buze hidratant în fiecare zi.
  • Buzele tale vor rămâne netede și hidratate pe tot parcursul zilei dacă aplici un strat subțire de balsam de buze înainte de lichid mat sau ruj.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

ruj mat rezistent la transfer
Cum să îndepărtezi rujul mat[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

De ce oxidează fondul de ten. Motivul pentru care își schimbă nuanța pe parcursul zilei

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies