Cum sa faci cartofi copti cu coaja crocanta


Pentru ca multi dintre noi obisnuim sa mancam cartofi copti in mod special iarna, cand pornirea cuptorului e o incantare, iata o modalitate simpla, inedita si gustoasa in care ii poti prepara rapid.

Chiar daca nu iti imaginezi ca exista vreun secret pentru a face cartofi copti, exista totusi detalii care pot face diferenta. Rezultatul final: cartofi copti cu o coaja crocanta.

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.  Alege cartofi de dimensiuni  egale, uniformi si spala-i foarte bine.  Unge bine cartofii in coaja cu ulei de masline, presara peste ei sare si piper si inteapa-i cu furculita.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Sucul natural care a ajutat-o pe Viorica de la Clejani sa slabeasca! Avem RETETA

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Salata de mazare cu halloumi dupa reteta Florentinei Opris!

Reteta cu care Fuego vrea sa slabeasca 20 de kilograme! O poti tine si tu!

Reteta minune pentru impachetare anticelulitica

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura cu vișine și iaurt: mod de preparare și ingrediente

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri