Cum să cumperi cele mai bune becuri LED pentru căminul personal: la ce să fii atent?

Cum să cumperi cele mai bune becuri LED pentru căminul personal
Cum să cumperi cele mai bune becuri LED pentru căminul personal

În funcție de cum sunt luminate încăperile, apartamentele și casele pot deveni spații extrem de prietenoase și confortabile, în care oamenii să se simtă bine!

Indivizii care își achiziționează un imobil personal și care vor să se bucure de un sistem de iluminat excelent trebuie să își aloce suficient timp pentru găsirea celor mai bune becuri LED pe care să le folosească, asfel încât să își structureze căminul personal după propriile dorințe. Având în vedere că oamenii au astăzi la dispoziție o gama foarte largă de becuri din care pot alege, ei pot descoperi în rândurile de mai jos câteva dintre cele mai importante aspecte pe care să le aibă în vedere pentru a lua decizia potrivită!

Dulie

Pentru început, consumatorii trebuie să știe care sunt tipurile de dulii din care pot alege. Printre cele mai populare modele se numără acestea: ES/E27 de 27 mm, SES/E14 de 14 mm, BC/B22 de 22 mm, respective SBC/B15 de 15 mm.

Becuri LED în funcție de formă

Un alt element important pentru alegerea celor mai bune becuri LEDeste re feritor la formă acestora.

De această, dată, formă văzută că un detaliu de design, ci că pe unul practic, pentru că în funcție de formă pe care o au becurile, lumina poate fi dispersată în variate moduri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Câteva dintre cele mai căutate tipuri de becuri sunt: Arbitrary, Spot, Reflector, Candle, Stick, Spiral și Globe.

Este suficient că indivizii să știe ce tip de lumina își doresc în fiecare încăpere, iar astfel vor putea lua o decizie mult mai ușor. De preferat este că înainte de achiziție să vadă cum luminează fiecare dintre aceste modele!

Lumina caldă sau rece?

Consumatorii trebuie să își seteze inclusiv preferințele în materie de lumina: ea poate fi caldă sau rece. Când vine vorba despre temperatura culorii luminii pe care o emană becurile led, ea se măsoară în Kelvin.

De exemplu, lumina foarte portocalie este produsă de becurile cu un nivel mic de Kelvin și seamănă cu lumina emanată de o lumanara (1500 K).

La pol opus, lumina naturală a zilei este considerată a fi rece și este transpusă într-o capacitate de 5000 K pentru becurile LED. Între cele 2 valori există o gama extrem de largă de becuri din care indivizii pot alege.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

În funcție de spațiul care trebuie luminat

Nu în ultimul rând, indivizii trebuie să ia în calcul și spațiul pe care vor să îl lumineze. Pentru încăperile mai mari, spațioase va fi întotdeauna nevoie de becuri mai puternice, care să aibă capacitatea de a acoperi întreagă zona.

În același timp, consumatorii pot alege să monteze mai multe becuri, pe care să le aprindă simultan sau alternativ.

Cât despre camerele mai mici, este natural că în acestea să fie montate becuri mai puțîn puternice.

Organizarea sistemului de iluminat dintr-un cămin personal presupune atenție de la detalii, cunoștințe în domeniu, dar și un simt al designului foarte bun. În funcție de cum sunt luminate încăperile, apartamentele și casele pot deveni spații extrem de prietenoase și confortabile, în care oamenii să se simtă bine!Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Yalın și Güneș aduc familiile împreună pentru a discuta și a remedia scandalul de la ceremonia de logodnă. Vizionează episodul 12 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies