Cum să ai o relație o fericită. ,,Prietenia joacă un rol destul de important”


O relație fericită și funcțională se bazează pe foarte multe principii. Cei doi trebuie să își ofere respect și înțelegere. Dacă vă doriți o relație sănătoasă, trebuie să vă oferiți ceea ce vă doriți să primiți.


In articol:

Foarte multe relații ajung în punctul în care sunt nefericite și se întreabă a cui e vina, ei bine, nu este vina nimănui. Este posibil să nu aveți o comunicare atât de funcțională pe cât vă doriți, iar din această cauză să ajungeți în punctele acestea.

Citeste si: Motivele pentru care apare infidelitatea în cuplu. ,,Este împărțită în mai multe categorii”

Citeste si: Cum să te înțelegi cu un adolescent. „Să resetăm sistemul de limite și reguli”

Cum să ai o relație o fericită

Cum să ai o relație o fericită

[Sursa foto: PixaBay]

Cum să ai o relație fericită

Dacă aveți probleme cu partenerul și nu știți cum să le gestionați, ei bine, aici aveți sfaturile pentru a avea o relație sănătoasă și fericită.

Ruxandra Luca, specialist, a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, că o bună relație se reflectă și în sănătatea fizică, iar de aceea este important să clădim acea relație pe care ne-o dorim cu toții, deoarece iubirea care durează tot restul vieții este bazată pe prietenie și respect.

,,O buna relație se reflecta și în sănătatea fizica și de aceea este important sa clădim acea relație pe care ne-o dorim cu toții.

Iubirea care durează pe tot restul vieții este bazata pe prietenie și respect. Tu vii cu problemele tale, eu vin cu problemele mele. Ideea este sa te concentrezi pe lucrurile frumoase nu pe probleme pentru ca problemele se rezolva în cuplu. Și conflictul este ok într-o relație atâta timp cât reușim sa menținem un raport de 5 la 1 între emoțiile pozitive și negative în favoarea emoțiilor pozitive adică dacă  ne-am supărat partenerul o data trebuie sa facem 5 lucruri frumoase ca să compensam deoarece emoțiile negative stau mai adânc și stau mai mult timp cu noi și atunci ca să uite și sa reușim sa menținem raportul asta avem toate șansele sa ne fie bine împreună”, a menționat Ruxandra Luca.

Ea  mai spus că venirea pe lume a unui copil lovește în multe aspecte, în viața socială, în viața profesională și în viața sexuală.

,,Venirea pe lume a unui copil lovește în multe aspecte, în viata sociala, în viata profesionala, în viata sexuala. Deci lucrurile se schimba și nu în bine. Dar este doar o încercare in momentul în care cuplul este bine sudat. Dacă cuplul nu este bine sudat, venirea pe lume a unui copil nu va schimba lucrurile în bine”, a mai spus ea.

Citeste si: Când apare răul de mișcare la copii și cum trebuie tratat. ,,Urechea internă se ocupă de menținerea echilibrului”

Citeste si: Cum poți fi alături de copilul tău în primul lui an de viață. ,,Este foarte simplu”

Cum să ai o relație o fericită

Cum să ai o relație o fericită

[Sursa foto: PixaBay]

 

Ce a declarat Ligia Peters, specialist

Ligia Peters a spus că există relații perfect funcționale, există relații în care partenerii continua să se iubească ca la început. Prietenia joacă un rol destul de important în relația de cuplu și stă la baza conexiunii, a încrederii, a sprijinul emoțional și sexualui.

,,Exista relații perfect funcționale, exista relații în care partenerii continua sa se iubească ca la început. Prietenia joaca un rol destul de important în relația de cuplu. Prietenia sta la baza conexiunii, a încrederii, a sprijinului emoțional și a sexului. Este important sa cunoaștem universul interior al partenerului, este important sa știm ce-i place, ce-l enervează, sa știm care sunt valorile lui”, a spus Ligia Peters.

Ea a mai spus că nu este suficient că noi știm lucrurile acestea, este important să le spunem, deoarece cuvintele de apreciere transmit admirația și respectul pe care îl purtăm partenerului și asta consolidează foarte mult relații de  cuplu.

,,Nu este suficient ca noi sa știm lucrurile acestea, este important sa i le spunem, cuvintele de apreciere transmit admirația și respectul pe care îl purtam partenerului și asta consolidează foarte mult relațiile de cuplu. Trebuie sa învățam sa fuzionam cu partenerul, sa îl cunoaștem sa ne fie drag de el. După venirea pe lume a unui copil în relația de cuplu, partenerii nu trebuie sa uite ca ei atunci când s-au cunoscut au fost iubitul și iubita. Amintindu-ne lucrurile frumoase și construind în continuare amintiri putem depăși greutățile și sa trecem peste ceva rău care s-a întâmplat”, a mai declarat specialistul.

Cum să ai o relație o fericită

Cum să ai o relație o fericită

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea

Citeste si: Cum împaci viața profesioanală și cea de familie, după ce devii mamă. „Este alegerea fiecărei mame,”


Abonează-te pe

Citește și:

Motivele pentru care apare infidelitatea în cuplu. ,,Este împărțită în mai multe categorii”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Tehnici prin care comunici mai bine cu copilul tău. ,,Există un concept”

Când apare răul de mișcare la copii și cum trebuie tratat. ,,Creierul recepționează”


DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri