Cum s-au cunoscut Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor 2021?


Daniela Iliescu vorbește despre momentul în care l-a cunoscut pe Culiță Sterp de la Survivor 2021.


In articol:

Deși Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor 2021 se cunosc de 13 ani de zile, de pe vremea când erau doar niște copii, abia acum un an cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Viitoarea mămică a povestit despre momentul în care l-a cunoscut pe Faimos.

Cum s-au cunoscut Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor 2021

Daniela Iliescu a decis că povestească în cadrul emisiunii Teo Show despre relația pe care o are alături de Culiță Sterp de la Survivor 2021, dar și despre clipa în care l-a cunoscut pe Faimos.

„Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm.

Ne-am cunoscut în clasa a 9-a... Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura... Am mai păstrat așa legătura, dar niciodată nu mi-am imaginat că vom avea ceva..", a declarat Daniela Iliescu.

Citeste si: Cine este bărbatul care are grijă de Daniela Iliescu cât timp Culiță Sterp este la Survivor 2021?

daniela iliescu si culita sterp relatie
Danielia Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor 2021 s-au cunoscut acum mult timp, pe vremea când erau în liceu[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Daniela Iliescu a dorit să specifice faptul că atunci când a început să iasă la întâlnire alături de Culiță Sterp de la Survivor 2021, Faimosul era singur și își dorea să aibă o relație serioasă.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi.

Citeste si: Ce reacție a avut Mama Geta după ce a aflat că Daniela și Culiță vor avea un băiat? „Se vede clar că...”

La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săptămână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”, a mai spus Daniela Iliescu despre primele întâlniri avute cu Faimosul de la Survivor 2021.

daniela iliescu si culita sterp survivor 2021
Daniela Iliescu vorbește despre relația de iubire pe care o are alături de Culiță Sterp de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Daniela Iliescu mărturisește că odată cu relația alături de Culiță, au venit și multe mesaje din partea fanilor care îl apreciază pe Faimos.

„Relația mea cu Culiță mi-a adus foarte multă atenție din partea oamenilor, lucru pe care eu nu l-am preconizat sută la sută și cu care mai târziu, mi-a fost destul de greu să mă acomodez. Eu sunt genul de persoană care nu răspunde răutăților și nu dă curs discuțiilor”, a spus Daniela.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Daniela Iliescu, dezvăluiri despre nașterea băiețelului lui Culiță Sterp! "Nu este posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo!"

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Simona Hapciuc îl atacă dur pe Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor România! „Culiță e parșiv și răutăcios! Mă făcea proastă și...”

Majda vorbește despre experiența Survivor 2021 după ce s-a întors în țară: "Este o alianță..."

Ce mesaj emoționant a publicat Georgiana, iubita lui Jador, după ce Faimosul a ieșit favorit la Survivor 2021!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

8 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri