Cum s-a prezentat Delia la nunta Ginei Pistol! Artista a avut o ținută spectaculoasă

Cum s-a prezentat Delia la nunta Ginei Pistol! Artista a avut o ținută spectaculoasă
Cum s-a prezentat Delia la nunta Ginei Pistol! Artista a avut o ținută spectaculoasă

La ceremonia de nuntă a Ginei Pistol și a lui Smiley au fost prezenți numeroși artiști din țară, fiecare cu personalitatea sa expansivă și dorința de a se distra. Printre aceștia s-a numărat și celebra Delia, care a venit însoțită de partenerul său de viață, Răzvan Munteanu.

Cântăreața a optat pentru o abordare mai discretă pe rețelele de socializare în ceea ce privește nunta prezentatoarei TV, în contrast cu alți invitați.

Citește și: „Nu-mi vine să cred.” Gina Pistol a postat o fotografie cu fiica ei, chiar de la nuntă. Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin

Cum s-a prezentat Delia la nunta Ginei Pistol!

Delia nu a putut rata evenimentul, având în vedere relația foarte bună pe care o are cu cei doi proaspăt căsătoriți.

Fanii care au crezut că artista va opta, și de această dată, pentru o ținută extravagantă și complet ieșită din comun s-au înșelat, într-un fel, deoarece ea a ales să poarte o rochie neagră cu detalii strălucitoare și transparente, însă a adăugat și un sacou tot de culoare neagră, care acoperea o mare parte din rochie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

La capitolul încălțăminte, artista nu s-a putut abține și a ales să poarte o pereche de pantofi cu toc înalt, care erau echipați și cu o platformă. În ceea ce privește aspectul general, Delia a optat pentru un păr desprins, puțin coafat, și un machiaj în ton cu acest stil.

Toți cei prezenți la nuntă au spus că atmosfera a fost extrem de captivantă, însă Delia a ales să nu facă nicio declarație publică cu privire la acest lucru, nici înainte, nici după încheierea evenimentului.

Cine este bărbatul celebru cu care s-ar mărita Delia

Cu un spirit extravagant și nonconformist, Delia a urmat un trend popular pe TikTok, în care utilizatorii își pot imagina alături de cea mai îndrăgită celebritate cu care ar vrea să se căsătorească, dacă acest lucru ar fi fost posibil.

Dintr-o mulțime de opțiuni, artista a făcut o alegere rapidă și a selectat unul care, în anumite privințe, prezenta similarități cu partenerul său actual, Răzvan Munteanu. Această alegere a căzut asupra actorului Heath Ledger.

Citește și: „Este o zi foarte emoționantă pentru noi” Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Este o relație karmică” Ce spune Carmen Harra despre nunta dintre Smiley și Gina Pistol

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies