Cum s-a cunoscut Bogdan Mocanu cu iubita lui? ”Am văzut-o pe..."


Bogdan Mocanu își ține iubita ascunsă de ochii lumii, însă a oferit câteva detalii despre momentul în care s-au cunoscut.


In articol:

Bogdan Mocanu se iubește de ceva timp cu o frumoasă femeie pe care încă o ține ascunsă de ochii curioșilor. Cei doi nu vor să-și pună relația pe tavă, însă artistul vorbește despre cea care i-a schimbat complet viața.

Cum s-a cunoscut Bogdan Mocanu cu iubita lui?

Bogdan Mocanu este destul de rezervat în ceea ce privește actuala relație pe care nu dorește s-o ofere pe tavă tuturor. Totuși, artistul a ținut să facă precizări legate de momentul în care a întâlnit-o pe iubita lui și spune că prietenele femeii au trebuit să-și dea acordul în ceea ce privește relația lor.

"Am văzut-o pe Instagram, i-am scris, am vorbit vreo lună, am băgat vrăjeală multă, apoi m-am dus la ea, mă așteptau acolo toate prietenele ei.

Mi-au luat interviu și după vreo trei zile am rămas împreună”, spune Bogdan Mocanu.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip! „Nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată!”

bogdan mocanu declaratii iubita
Bogdan Mocanu recunoaște că este extrem de gelos și de aceea dorește să nu dezvăluie identitatea iubitei lui[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Bogdan Mocanu dezvăluie și motivul pentru care dorește s-o țină ascunsă pe actuala iubită, el fiind o persoană destul de geloasă.

”Am căutat-o mult, am găsit-o și o țin secretă pentru mine, să nu o găsească alții. Stăm de vreo patru luni în aceeași casă. Iubirea e grea, e superficială, mulți se complac, tocmai de aceea, chestia asta pe care o am eu este foarte frumoasă și vreau să o țin pentru mine. E o chestie asumată de amândoi și e mai bine pentru liniștea mea, gelozia o am în ADN”, spune Mocanu.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a întors în Turcia. Care este motivul?

bogdan mocanu declaratii
Bogdan Mocanu a vorbit și despre dorința de a avea copii într-un viitor apropiat[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Din cauza greșelilor din trecut, Bogdan Mocanu dorește să aibă o viață personală privată, pentru a nu strica ceea ce a întemeiat.

"Nu pot să zic cine este, dar pot să vă zic că este o femeie minunată.

Relația noastră nu este publică, pentru că este adevărată chestia asta cu energiile. Când se uită lumea urât pe tine, chiar îți merge așa prost. Așa că, e mai bine așa”, povestește Bogdan Mocanu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip! „Nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată!”

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

Surpriză de proporții! Mama unei concurente de la Puterea Dragostei este însărcinată!

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit! "Nu mă mai asociaţi cu el"

Bogdan Mocanu, declaraţii incendiare! „Îmi este teamă de Marius Crăciun, am concurat...!” EXCLUSIV

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Machiajul simplu, sfaturi practice și trucuri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri