Cum s-a cunoscut Bogdan Mocanu cu iubita lui? ”Am văzut-o pe..."


Bogdan Mocanu își ține iubita ascunsă de ochii lumii, însă a oferit câteva detalii despre momentul în care s-au cunoscut.


In articol:

Bogdan Mocanu se iubește de ceva timp cu o frumoasă femeie pe care încă o ține ascunsă de ochii curioșilor. Cei doi nu vor să-și pună relația pe tavă, însă artistul vorbește despre cea care i-a schimbat complet viața.

Cum s-a cunoscut Bogdan Mocanu cu iubita lui?

Bogdan Mocanu este destul de rezervat în ceea ce privește actuala relație pe care nu dorește s-o ofere pe tavă tuturor. Totuși, artistul a ținut să facă precizări legate de momentul în care a întâlnit-o pe iubita lui și spune că prietenele femeii au trebuit să-și dea acordul în ceea ce privește relația lor.

"Am văzut-o pe Instagram, i-am scris, am vorbit vreo lună, am băgat vrăjeală multă, apoi m-am dus la ea, mă așteptau acolo toate prietenele ei.

Mi-au luat interviu și după vreo trei zile am rămas împreună”, spune Bogdan Mocanu.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip! „Nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată!”

bogdan mocanu declaratii iubita
Bogdan Mocanu recunoaște că este extrem de gelos și de aceea dorește să nu dezvăluie identitatea iubitei lui[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Bogdan Mocanu dezvăluie și motivul pentru care dorește s-o țină ascunsă pe actuala iubită, el fiind o persoană destul de geloasă.

”Am căutat-o mult, am găsit-o și o țin secretă pentru mine, să nu o găsească alții. Stăm de vreo patru luni în aceeași casă. Iubirea e grea, e superficială, mulți se complac, tocmai de aceea, chestia asta pe care o am eu este foarte frumoasă și vreau să o țin pentru mine. E o chestie asumată de amândoi și e mai bine pentru liniștea mea, gelozia o am în ADN”, spune Mocanu.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a întors în Turcia. Care este motivul?

bogdan mocanu declaratii
Bogdan Mocanu a vorbit și despre dorința de a avea copii într-un viitor apropiat[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Din cauza greșelilor din trecut, Bogdan Mocanu dorește să aibă o viață personală privată, pentru a nu strica ceea ce a întemeiat.

"Nu pot să zic cine este, dar pot să vă zic că este o femeie minunată. Relația noastră nu este publică, pentru că este adevărată chestia asta cu energiile. Când se uită lumea urât pe tine, chiar îți merge așa prost. Așa că, e mai bine așa”, povestește Bogdan Mocanu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip! „Nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată!”

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Surpriză de proporții! Mama unei concurente de la Puterea Dragostei este însărcinată!

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit! "Nu mă mai asociaţi cu el"

Bogdan Mocanu, declaraţii incendiare! „Îmi este teamă de Marius Crăciun, am concurat...!” EXCLUSIV

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri