Cum reușește să se ferească Smiley de certuri? Artistul a vorbit despre viața personală „Nu umblu cu oameni dubioși. Poate nu am nici o viață palpitantă.”

Cum reușește să se ferească Smiley de certuri? Artistul a vorbit despre viața personală „Nu umblu cu oameni dubioși. Poate nu am nici o viață palpitantă.”
Cum reușește să se ferească Smiley de certuri? Artistul a vorbit despre viața personală „Nu umblu cu oameni dubioși. Poate nu am nici o viață palpitantă.”

Smiley a vorbit despre cercurile de prieteni și cum reușește să evite certurile de orice fel.

Smiley, cunoscutul și îndrăgitul artist, are o carieră de succes  și se poate declara împlinit și fericit, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. Invitat în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, aceasta a fost întrebat cum reușește să stea departe de certurile de orice fel, deoarece niciodată nu a fost implicat în scandaluri sau să fie introdus în anumite subiecte în presă.

Smiley a mărturisit că nu este o persoană care să se certe și consideră că totul se rezolvă prin comunicare, iar cât despre aparițiile dubioase, acesta are grijă la oamenii cu care se afișează și cine îi sunt prietenii adevărați.  „Eu nu prea mă cert cu lumea, în general, în viață nu prea mă cert cu lumea. Cred că orice problemă se poate rezolva prin comunicare. Bine, sunt probleme pe care nu le poți rezolva doar prin comunicare, dar comunicarea e importantă.
În general nu sunt certăreț și nici nu umblu cu oameni dubioși. Am un cerc de prieteni destul de restrâns, cam aceeași de foarte mulți ani, mai am și prieteni noi pe care i-am câștigat, dar sunt oameni normali, decenți. Poate nu am nici o viață palpitantă.”
, a povestit Smiley.

Cum vede Smiley acum distracțiile de la 20 de ani și ce spune despre vârsta lui

Citește și: Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”

Smiley
Smiley[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce face Smiley în fiecare zi și care este pentru el rețeta succesului. „Poate ar trebui să încerci și tu.”

Artistul a mai ținut să spună că și anii sunt alții, iar prioritățile și activitățile s-au schimbat în funcție de vârstă. Nu mai face aceleași lucruri ca la 20 de ani și i se pare normal ca atunci când înaintează în vârstă, să i se schimbe și dorințele sau prioritățile, pentru a merge spre maturizare. „Muncesc mult, nu am timp de distracții prea multe. Distracțiile s-au schimbat între timp, nu mai este aceeași poveste.

Eu am trăit vârsta, nu mai fac la 40 de ani aceleași lucruri pe care le făceam acum 20 de ani. Asta e frumusețea vieții, pentru că de aceea îmbătrânim, altfel nu îmbătrâneam, rămâneam tot timpul aceeași vârstă și la aceeași experiență. Cred că de aceea îmbătrânim, ca să trăim mai multe lucruri, mai multe etape ale vieții, ceea ce simți acuma nu simțeai la 20, ceea ce-ți place acum nu-ți plăcea la 20.
Ceea ce-ți plăcea la 20 nu-ți mai place acum ca să poți să trăiești altfel de experiențe în viață.”
, a mai spus Smiley.

Citește și: Marina Almășan face declarații uluitoare despre Andreea Marin! „Am invidiat-o”. Motivul pentru care prezentatoarea TV îi purta pică vedetei- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Smiley
Smiley[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Ce face Smiley în fiecare zi și care este pentru el rețeta succesului. „Poate ar trebui să încerci și tu.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Temperaturi exteme lovesc România! Meteorologii au emis cod galben de caniculă

Sperietură în miez de noapte pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, aflați în camera unui hotel. Cei doi au ieșit din camera de urgență. “E normal să nu ne zică nimeni nimic?”

Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies