Cum reușește să se ferească Smiley de certuri? Artistul a vorbit despre viața personală „Nu umblu cu oameni dubioși. Poate nu am nici o viață palpitantă.”

Cum reușește să se ferească Smiley de certuri? Artistul a vorbit despre viața personală „Nu umblu cu oameni dubioși. Poate nu am nici o viață palpitantă.”
Cum reușește să se ferească Smiley de certuri? Artistul a vorbit despre viața personală „Nu umblu cu oameni dubioși. Poate nu am nici o viață palpitantă.”

Smiley a vorbit despre cercurile de prieteni și cum reușește să evite certurile de orice fel.

Smiley, cunoscutul și îndrăgitul artist, are o carieră de succes  și se poate declara împlinit și fericit, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. Invitat în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, aceasta a fost întrebat cum reușește să stea departe de certurile de orice fel, deoarece niciodată nu a fost implicat în scandaluri sau să fie introdus în anumite subiecte în presă.

Smiley a mărturisit că nu este o persoană care să se certe și consideră că totul se rezolvă prin comunicare, iar cât despre aparițiile dubioase, acesta are grijă la oamenii cu care se afișează și cine îi sunt prietenii adevărați.  „Eu nu prea mă cert cu lumea, în general, în viață nu prea mă cert cu lumea. Cred că orice problemă se poate rezolva prin comunicare. Bine, sunt probleme pe care nu le poți rezolva doar prin comunicare, dar comunicarea e importantă.
În general nu sunt certăreț și nici nu umblu cu oameni dubioși. Am un cerc de prieteni destul de restrâns, cam aceeași de foarte mulți ani, mai am și prieteni noi pe care i-am câștigat, dar sunt oameni normali, decenți. Poate nu am nici o viață palpitantă.”
, a povestit Smiley.

Cum vede Smiley acum distracțiile de la 20 de ani și ce spune despre vârsta lui

Citește și: Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”

Smiley
Smiley[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce face Smiley în fiecare zi și care este pentru el rețeta succesului. „Poate ar trebui să încerci și tu.”

Artistul a mai ținut să spună că și anii sunt alții, iar prioritățile și activitățile s-au schimbat în funcție de vârstă. Nu mai face aceleași lucruri ca la 20 de ani și i se pare normal ca atunci când înaintează în vârstă, să i se schimbe și dorințele sau prioritățile, pentru a merge spre maturizare. „Muncesc mult, nu am timp de distracții prea multe. Distracțiile s-au schimbat între timp, nu mai este aceeași poveste.

Eu am trăit vârsta, nu mai fac la 40 de ani aceleași lucruri pe care le făceam acum 20 de ani. Asta e frumusețea vieții, pentru că de aceea îmbătrânim, altfel nu îmbătrâneam, rămâneam tot timpul aceeași vârstă și la aceeași experiență. Cred că de aceea îmbătrânim, ca să trăim mai multe lucruri, mai multe etape ale vieții, ceea ce simți acuma nu simțeai la 20, ceea ce-ți place acum nu-ți plăcea la 20.
Ceea ce-ți plăcea la 20 nu-ți mai place acum ca să poți să trăiești altfel de experiențe în viață.”
, a mai spus Smiley.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

Smiley
Smiley[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce face Smiley în fiecare zi și care este pentru el rețeta succesului. „Poate ar trebui să încerci și tu.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies