Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”

Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”
Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”

Smiley a vorbit despre lecțiile învățate de când este tată.

Smiley și Gina Pistol se bucură de toată împlinirea pe care o pot avea, mai ales acum, de când au devenit părinți. Dacă până acum o mare parte din împlinire a avut-o pe plan profesional, artistul se poate bucura acum și de tot ce îi oferă viața pe plan personal, deoarece este un tată fericit, care învață zi de zi noi lecții și se entuziasmează de tot parcursul fiicei sale.

Invitat în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, pe lângă familie și cariera profesională, acesta a fost întrebat și cum îți schimbă viața un copil, dar și cum trăiește el toată această experiență. A mărturisit că se entuziasmează în fiecare zi la lucrurile făcute de fiica sa, iar totul pentru el este o etapă unică. A reușit să îi schimbe în multe feluri și a învățat cum să pună pe altcineva pe primul loc. 
„Acum, cred că ceva mă entuziasmează în fiecare zi la fiica mea. E frumos, e o experiență unică, care îți dă de toate. Te schimbă în multe feluri în bine. Te învață…. Oameni, în general, au un egoism. El și mai vedem după aceea. Te învață să pui pe altcineva pe primul loc, instinctiv. E o experiență interesantă.”, a spus Smiley.

Cum l-a schimbat pe Smiley viața de tătic

Citește și: Gina Pistol, despre minunea de a rămâne însărcinată, deși toți medicii i-au spus că nu poate aduce pe lume un copil: „Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă.”

Smiley și fiica lui
Smiley și fiica lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ce decizie radicală a luat Gina Pistol chiar de ziua ei de nume? Prezentatoarea TV vrea să își construiască o nouă casă. „Sper să găsesc ce-mi doresc.”

De la empatie, la atenție și la frică este doar un pas, iar viața de tătic pentru Smiley a reușit să îi aducă de toate. Chiar dacă este entuziasmat în mare parte și mult mai atent la tot ce face în familie, ajunge uneori să se supere și fără motiv, să se certe singur, să se joace sau să radă într-un mod în care nu ar fi crezut că ar fi capabil să facă vreodată, iar acest lucru nu are decât să îi aducă o nouă etapă câștigată a vieții sale. 

„Te învață să fii mai empatic, mai atent, îți aduce frici, anxietăți, îți aduce tot felul de lucruri noi în viață, te superi, te cerți singur, te joci, râzi la lucruri la care nu credeai că vei râde vreodată. Interesantă experiența asta, iar acum mă entuziasmez în fiecare zi de ceva cu fiica mea, mai ales în etapa aceasta a vieții ei. Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”
, a mai povestit Smiley.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol[Sursa foto: Facebook]Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gina Pistol, despre minunea de a rămâne însărcinată, deși toți medicii i-au spus că nu poate aduce pe lume un copil! „Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies