Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”

Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”
Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”

Smiley a vorbit despre lecțiile învățate de când este tată.

Smiley și Gina Pistol se bucură de toată împlinirea pe care o pot avea, mai ales acum, de când au devenit părinți. Dacă până acum o mare parte din împlinire a avut-o pe plan profesional, artistul se poate bucura acum și de tot ce îi oferă viața pe plan personal, deoarece este un tată fericit, care învață zi de zi noi lecții și se entuziasmează de tot parcursul fiicei sale.

Invitat în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, pe lângă familie și cariera profesională, acesta a fost întrebat și cum îți schimbă viața un copil, dar și cum trăiește el toată această experiență. A mărturisit că se entuziasmează în fiecare zi la lucrurile făcute de fiica sa, iar totul pentru el este o etapă unică. A reușit să îi schimbe în multe feluri și a învățat cum să pună pe altcineva pe primul loc. 
„Acum, cred că ceva mă entuziasmează în fiecare zi la fiica mea. E frumos, e o experiență unică, care îți dă de toate. Te schimbă în multe feluri în bine. Te învață…. Oameni, în general, au un egoism. El și mai vedem după aceea. Te învață să pui pe altcineva pe primul loc, instinctiv. E o experiență interesantă.”, a spus Smiley.

Cum l-a schimbat pe Smiley viața de tătic

Citește și: Gina Pistol, despre minunea de a rămâne însărcinată, deși toți medicii i-au spus că nu poate aduce pe lume un copil: „Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă.”

Smiley și fiica lui
Smiley și fiica lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Ce decizie radicală a luat Gina Pistol chiar de ziua ei de nume? Prezentatoarea TV vrea să își construiască o nouă casă. „Sper să găsesc ce-mi doresc.”

De la empatie, la atenție și la frică este doar un pas, iar viața de tătic pentru Smiley a reușit să îi aducă de toate. Chiar dacă este entuziasmat în mare parte și mult mai atent la tot ce face în familie, ajunge uneori să se supere și fără motiv, să se certe singur, să se joace sau să radă într-un mod în care nu ar fi crezut că ar fi capabil să facă vreodată, iar acest lucru nu are decât să îi aducă o nouă etapă câștigată a vieții sale. 

„Te învață să fii mai empatic, mai atent, îți aduce frici, anxietăți, îți aduce tot felul de lucruri noi în viață, te superi, te cerți singur, te joci, râzi la lucruri la care nu credeai că vei râde vreodată. Interesantă experiența asta, iar acum mă entuziasmez în fiecare zi de ceva cu fiica mea, mai ales în etapa aceasta a vieții ei. Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”
, a mai povestit Smiley.

Citește și: Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Gina Pistol, despre minunea de a rămâne însărcinată, deși toți medicii i-au spus că nu poate aduce pe lume un copil: „Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Sărbătoare mare în familia Ancăi Țurcașiu! Vedeta a devenit bunică: ”Sunt cea mai fericită de pe pământ”

A fost iertat Nicu Paleru pentru greșelile sale din viață? Ce spune artistul despre geloziile din relație. „Știu că suntem oameni și cu toți mai greșim.”

Prima reacție a lui Cosmin după descalificarea din „Casa iubirii”: „Cineva mă invidia...”. Fostul concurent a dezvăluit care este cel mai mare regret al său

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies