Cum reuseste Jennifer Aniston sa se mentina in forma la 45 de ani! Afla-i toate secretele 


Daca va intrebati cum Jennifer Aniston, vedeta din binecunoscutul serial "Friends", acum in varsta de 45 ani, isi mentine o silueta de invidiat, aflati in cele ce urmeaza chiar de la antrenoarea acesteia.

 

Mandy Ingber este de mai mult de 10 ani trainerul personal al vedetei.
In numarul din octombrie al revistei amerciane InStyle, Ingber vorbeste despre Jennifer Aniston ca fiind una dintre clientele sale de cursa lunga,      „e foarte pasionata, e uimitoare, e stralucita si a aratat intotdeauna minunat. Chiar cred ca yoga i-a sculptat corpul si i-a oferit eleganta si gratie. Si, in afara de asta, ea e si un om minunat” spune Ingber.
Antrenoarea a impartasit cateva dintre trucurile unui program de exercitii obisnuit pe care Jennifer Aniston il face zilnic. Acestea pot fi cu usurinta adaptate si la programul nostru. „ Lucrez cu ea cam de trei ori pe saptamana si ne facem incalzirea prin cardio. Apoi trecem la yoga. Cardio inseamna de obicei 20-25 minute de spinning, urmat de 45 minute de yoga cu exercitii ca salutul soarelui, pozitia razboinicului II, pozitia triunghiului si alte pozitii in picioare. Jennifer le adora pe cele cu balans, cum sunt pozitia copacului si yab-yum(unirea soarelui si a lunii)”.
La fel de importanta cum sunt exercitiile cardio, yoga si alte tipuri de exercitii fizice e si alimentatia. Este de asemenea un factor esential in modul de viata al lui Jennifer Aniston. Asa cum dezvaluie Ingber „ Jennifer este foarte consecventa in ceea ce priveste alimentatia. In general urmeaza un regim bazat in mare parte pe proteine”. Potrivit antrenoarei, mesele vedetei sunt bazate strict pe proteine slabe si legume proaspete.
Sursa: silueta-sanatate.dcnews.ro

Mandy Ingber este de mai mult de 10 ani trainerul personal al vedetei.

In numarul din octombrie al revistei amerciane InStyle, Ingber vorbeste despre Jennifer Aniston ca fiind una dintre clientele sale de cursa lunga "e foarte pasionata, e uimitoare, e stralucita si a aratat intotdeauna minunat. Chiar cred ca yoga i-a sculptat corpul si i-a oferit eleganta si gratie. Si, in afara de asta, ea e si un om minunat" spune Ingber.

Antrenoarea a impartasit cateva dintre trucurile unui program de exercitii obisnuit pe care Jennifer Aniston il face zilnic. Acestea pot fi cu usurinta adaptate si la programul nostru. "Lucrez cu ea cam de trei ori pe saptamana si ne facem incalzirea prin cardio. Apoi trecem la yoga. Cardio inseamna de obicei 20-25 minute de spinning, urmat de 45 minute de yoga cu exercitii ca salutul soarelui, pozitia razboinicului II, pozitia triunghiului si alte pozitii in picioare. Jennifer le adora pe cele cu balans, cum sunt pozitia copacului si yab-yum(unirea soarelui si a lunii)".

La fel de importanta cum sunt exercitiile cardio, yoga si alte tipuri de exercitii fizice e si alimentatia. Este de asemenea un factor esential in modul de viata al lui Jennifer Aniston. Asa cum dezvaluie Ingber "Jennifer este foarte consecventa in ceea ce priveste alimentatia. In general urmeaza un regim bazat in mare parte pe proteine". Potrivit antrenoarei, mesele vedetei sunt bazate strict pe proteine slabe si legume proaspete.

Sursa: dcnews.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

SURPRIZĂ URIAȘĂ! O vedetă de la Exatlon a intrat la ”Mireasa”! Războinica arată senzațional și deja l-a cucerit pe cel mai dorit bărbat din comepetiție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri