Cum putem inversa procesul de zaharisire al mierii


Mierea este pur si simplu un aliment minunat! Este un indulcitor natural cu o aroma si o textura foarte placute, dar si o adevarata portie de sanatate.

Cu cat mierea este mai pura, cu atat mai bine, doar ca mierea de calitate se si zahariseste repede.

1. Pregateste un bol adanc

Insurubeaza strans capacul borcanului cu miere si pune borcanul intr-un bol suficient de adanc cat sa permita scufundarea completa a acestuia. Asaza apoi bolul in chiuveta.

Remediu naturist impotriva caderii parului

2. Adauga apa calda
Da drumul la robinetul de apa calda si umple bolul pana sus cu apa calda.

Albus si lamaie pentru imunitate - Reteta de care nu ti-a zis nimeni!

3. Lasa mierea la „desfacut"
Tine mierea la "desfacut" in apa calda pana ce apa din bol ajunge la temperatura camerei.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante. Ce aventuri a trăit artista în Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri