Cum punem corect ardeii copti la borcan


Vrei sa pui corect ardeii copti la borcan si sa fie deliciosi? Poti incerca aceasta reteta simpla, mostenita de generatii.

Ingrediente

- 5 kilograme de ardei capia

- 500 de mililitri de otet

- 2 litri de apa

- 3 linguri de zahar

- 5 linguri de sare de mare

- 100 de mililitri de ulei

- boabe de mustar - boabe de piper - 5 foi de dafin  

Mod de preparare

Coacem ardeii, ii punem in apa rece si, dupa ce ii curatam de pielita, de seminte si de cotor, ii lasam la scurs intr-o sita. Se aseaza in borcane si se lasa loc pentru saramura, potrivit retete-on-line.ro. Saramura se pregateste din restul ingredientelor, cu o lingura de sare adaugata la fiecare litru de apa. Se pune la fiert, iar dupa ce fierbe in clocot, se toarna in borcane, peste ardeii copti. Lasam borcanele la racit, dupa care le depozitam intr-un loc racoros.

Sursa, foto: sanatate.bzi.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri