Vedeta postului Kanal D a explicat cum pregătește cartofii și cum îi transformă într-o masă gustoasă și sănătoasă.
Florentina Opriș reușește să inspire de fiecare dată pe rețele de socializare si totodată spre o viață echilibrată in emisiunea pe care o prezintă "Sport, dieta și-o vedetă". Astfel, toate postările din mediul online reușesc să aducă echilibru celor care o urmăresc, găsind întotdeauna alternative sănătoase, atât la mâncăruri, cât și la toate activitățile pe care le desfășoară de zi cu zi. De această dată, vedeta a explicat cum pregătește cartofii pentru a arăta exact ca cei prăjiți, dar și care este momentul potrivit pentru a fi serviți.
„Cartofii pot avea doar beneficii dacă știi când și cum să-i consumi. Și mai ales cum să-i prepari. O să vă spun cum i-am preparat eu ca ei să devină ca și cum ar fi prăjiți. Dar vreau să spun că da, cartoful conține vitamina C în proporție foarte mare, ceea ce ajută sistemul imunitar. Pe de altă parte, trebuie să știi că are un conținut mare de fibre.
Cum pregătește Florentina Opriș cartofii într-un mod sănătos
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Aceasta a explicat, pas cu pas, cum îi gătește și începe prin a-i tăia felii, exact ca atunci când ar fi prăjiți, însă diferența este că sunt înfășurați în folie de aluminiu și băgați la cuptor.
Vedeta alege să-i consume la prânz.„Cum am pregătit cartofii, îți spun și eu. I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți, dar de data asta i-am pus într-o folie la cuptor. I-am lăsat la cuptor și am pus pe deasupra un pic de ulei. În felul acesta ei nu au multe calorii, sunt bogați în fibre și vitamina C de care am nevoie.”,
View this post on Instagram