Cum poți susține eficient sănătatea articulațiilor tale


Cum poți susține eficient sănătatea articulațiilor tale

Odată cu trecerea anilor, creșterea în greutate și lipsa unui stil de viață activ vor duce la dureri ale articulațiilor și alte probleme de sănătate.


In articol:

Este foarte important să pui preț pe sănătatea corpului tău și să îți faci timp pentru a rezolva orice problemă încă din faza incipientă. Pentru sănătatea articulațiilor tale poți opta pentru un produs natural precum Genacol. Acesta este compus dintr-o formulă specială ce are rolul de a reface ligamentele, tendoanele, cartilajele lezate și multe alte probleme de sănătate. Utilizarea unui produs naturist nu poate decât să fie benefică pentru organismul tău.

Este indicat să te consulți și cu medicul pentru a lua cea mai bună decizie. În medicina chineză și japoneză sunt recunoscute ingredientele active care îmbunătățesc sănătatea și contribuie la longevitatea organismului. Genacol este sursa ta naturală de colagen pentru sănătatea articulațiilor.

Ce rol are colagenul în organism?

Colagenul se regăsește într-o proporție mărită în articulații, tendoane, ligamente, cartilaje și piele.

Organismul nu are mereu capacitatea necesară să contribuie la asigurarea nivelului optim de colagen. De aceea utilizarea produselor naturale ajută la stimularea producerii mai multor tipuri de colagen necesare pentru sănătatea articulațiilor tale.

Tipuri de colagen

· Colagen tip 1 – Răspunde de menținerea sănătății oaselor, ligamentelor și a pielii.

· Colagen tip 2 – Menține integritatea structurii oculare și a cartilajelor.

· Colagen tip 3 – Ajută la sănătatea ficatului, arterelor și a plămânilor.

· Colagen tip 4 – E important pentru sănătatea organelor.

· Colagen tip 5 – Face parte din majoritatea țesuturilor conjunctive.

Primele semne ale reducerii nivelului de colagen în organism le poți observa atât la nivelul pielii, cât și la nivelul musculaturii. Pielea începe să aibă riduri și își pierde din elasticitate. De asemenea, mușchii și articulațiile crează disconfort și nu mai ai parte de aceeași mobilitate ca acum câțiva ani.

Genacol este un produs adresat în special persoanelor care doresc să mențină sănătatea articulațiilor, sau persoanelor care au mari probleme din cauze reumatice, artrită sau rigiditate musculară. Sunt numeroase efecte benefice pe care un astfel de produs le poate avea asupra organismului datorită ingredientelor sale active. Genacol răspunde nevoilor organismului și contribuie la funcționarea optimă a acestuia.

În compoziția Genacol se regăsește hidrolizatul de colagen ce are abilitatea de a susține sănătatea articulațiilor. De asemenea, Vitamina C este un ingrendient natural cu rol antioxidant și antiinflamator. Vitamina C are și rolul de a ajuta la sinteza colagenului. Așadar, un astfel de supliment 100% natural pe bază de colagen AminoLock va contribui eficeint la ameliorarea problemelor sistemului articular. Mai multe detalii pe ePRET.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri