Cum poți atrage banii în 2023? De ce cristale și pietre prețioase ai nevoie?


Mulți oameni cred în puterea cristalelor și a pietrelor prețioase, care îi ajută să atragă în viața lor tot ceea ce își doresc. Află din rândurile de mai jos cum putem atrage banii cu ajutorul cristalelor și pietrelor prețioase!


In articol:

Cristina Brai, cristaloterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii “Teo Show”, difuzată la Kanal D, despre cum putem atrage banii cu ajutorul cristalelor și pietrelor prețioase.

Cele 7 super cristale ale anului 2023

În anul 2023 avem nevoie de câteva cristale speciale, șapte la număr, denumite ”super cristale” datorită proprietăților deosebite pe care le au. Cristalele reușesc să aducă abundență, prosperitate, creativitate și sănătate pe toate planurile, deoarece abundența materială înseamnă abundență spirituală.

“Anul acesta vom lucra cu niște cristale speciale, sunt șapte super cristale, numite așa pentru că au proprietăți deosebite.

Cristalele aduc abundență, prosperitate, creativitate, sănătate pe toate planurile pentru că abundența materială înseamnă abundență spirituală”, a explicat specialista.

1. Ametistul

Ametistul se numără printre cele mai puternice cristale, deoarece ajută la păstrarea viziunii asupra vieții, la accesarea unui plan de conștiință superior, în care se pot observa lucrurile dintr-o perspectivă mai extinsă și mult mai elevată. Totodată, ametistul este unul dintre cristalele preferate de foarte multe femei.

“Ametistul este unul dintre cristalele cele mai puternice. Ne ajută să păstrăm viziunea asupra vieții noastre, să accesăm un plan de conștiință superior, în care să vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai extinsă și mai elevată. Ametistul este un cristal preferat de foarte multe femei din întreaga lume”, a spus ea.

Citește și: În ce constă terapia vampir. „Acestea sunt zonele pe care le folosim cel mai mult”

Cum poți atrage banii în 2023

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ce reprezintă ultima cifră din anul nașterii. ”Au un comportament evitant atunci când vor să se sustragă de la anumite reguli.”

2. Cuarțul roz

Cuarțul roz este cunoscut ca fiind piatra iubirii necondiționate, a acceptării și a iertării de sine deoarece, de cele mai multe ori, oamenii tind să ierte persoanele din jur, însă uită să se ierte pe sine. Astfel, cuarțul roz este un adevărat ajutor la deschiderea inimii către iubirea necondiționată.

“Cuarțul roz este piatra iubirii necondiționate, piatra acceptării și a iertării de sine pentru că, de foarte multe ori, noi iertăm pe cei din jurul nostru, dar noi nu ne iertăm pe noi. Cuarțul roz ne ajută să ne deschidem inima către această iubire necondiționată”, a mai menționat aceasta.

3. Turmalina roz

Turmalina roz ajută oamenii în a avea mai multă putere și viziune. Acest cristal are capacitatea de a vindeca din rănile sufletești, de a bandaja cu iubire, deoarece toate cele șapte super cristale lucrează pe centri superiori, și ajută la deschiderea planurilor divine și a potențialului.

“Turmalina roz ne ajută să avem putere, să avem viziune, și să vindecăm din rănile sufletești, să bandajăm cu iubire pentru că toate aceste șapte super cristale lucrează pe centri superiori, și ne deschid către planuri divine, către potențialul nostru, ne fac să ne vedem într-o altă lumină”, a explicat specialista.

4. Kunzitul

Kunzitul  este considerat un cristal profund spiritual, care aduce noroc. Această piatră este folosită, de cele mai multe ori, pentru a îmbunătăți creativitatea, și pentru a susține modestia și altruismul. Mai mult decât atât, energia Kunzitului poate îndepărta energiile negative.

5. Perla

Perlele  sunt considerate a fi un adevărat simbol al eleganței, purității, înțelepciunii și rafinamentului. Așadar, acestea au fost mereu asociate cu frumusețea, făcând parte și din colecțiile marilor creatori de modă. Perlele asigură oamenilor care aleg să le poarte protecție energetică, vindecarea rănilor trecutului și a celor sufletești, și aducerea unei viziuni asupra vieții.

“Perlele simbolizează eleganța, puritatea, înțelepciunea, rafinamentul, și întotdeauna au fost asociate cu frumusețea. Marii creatori de modă în colecțiile lor folosesc perle. Ele asigură protecție energetică, lucrează mult pe corpul emoțional, vindecă din rănile trecutului, rănile sufletești și ne aduc viziune asupra vieții”, a mai precizat ea.

Citește și: Cristalele atrag energiile pozitive. ”Cifra cinci se spune că nu ar avea o valoare energetică foarte bună”

Cum poți atrage banii în 2023

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: 5 Cristale care aduc noroc și abundență în viața ta

6. Piatra lunii

Piatra lunii  este foarte apreciată de oameni atât pentru proprietățile sale, cât și pentru aspectul deosebit. Ea are capacitatea de a activa puterea intuitivă și energia introspectivă, vindecătoare. La fel ca și perlele, are puterea de a aduce viziune asupra vieții.

“Piatra lunii aduce viziune asupra vieții.”, a menționat ea.

7. Super seven

Super seven  este alcătuit din șapte cristale, fiind un cristal extrem de puternic. Cristalul poate fi purtat de toți oamenii care își doresc mai multe lucruri de la viață, care doresc să creeze și să aducă la lumină adevăratul potențial. Aceste cristale deosebite, lumina din interiorul pământului, conduc oamenii către lumina interioară.

“Super seven are în interiorul său șapte cristale, fiind foarte puternic. O brățară este pentru femeile care își doresc mai mult de la viață, cele care doresc să creeze mai mult în viața lor, care doresc să aducă la lumină potențialul. Deoarece aceste minunății, lumina din interiorul pământului, ne conduc către lumina interioară”, a încheiat specialista.

Citește și: Cum ne tratăm eficient cicatricile. „Are nevoie de ceva timp pentru a se regenera”

Cum poți atrage banii în 2023

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe

Citește și:

Ce reprezintă ultima cifră din anul nașterii. ”Au un comportament evitant atunci când vor să se sustragă de la anumite reguli.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cristalele atrag energiile pozitive. ”Cifra cinci se spune că nu ar avea o valoare energetică foarte bună”

Ce se întâmplă dacă pui sare în colțurile casei. Trucul uimitor dezvăluit de numerologul Mihai Voropchievici

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri