Cum mai arată Anca de la Strehaia! Fosta nevastă a lui Leo de la Strehaia nu a vrut să se împace cu ”Prințul Țiganilor” Exclusiv


Anca de la Strehaia, prima soție a lui Leo de la Strehaia, l-a refuzat, chiar în ziua de Paște, pe ”Prințul Țiganilor”, explicându-i acestuia că nu mai are nicio șansă să se împace cu ea.


In articol:

Culmea, Anca de la Strehaia nu s-a temut să îl refuze pe Leo de la Strehaia stând față în față cu acesta, petrecerea din prima zi de Paște din casa ”Prințului Țiganilor” fiind, în fapt, organizată mai mult de ea.

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea.

M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un castiong pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică ”, ne-a spus, trist, Leo de la Strehaia.

Cu toate acestea, la petrecerea cu pricina, Anca de la Strehaia s-a simțit foarte bine și, la un moment dat, chiar a petrecut câteva momente cu fostul ei soț, reușind chiar să și zâmbească în compania acestuia. Îmbrăcată simplu, cu năframa în cap și cu fusta specifică comunității, Anca de la Strehaia pare să fi renunat la ideea de a fi o divă, mulțumindu-se cu abilitățile ei de gospodină.

 

Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, și-a pus silicoane

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. ”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine.

Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme.

Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia tot a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme.

Acum însă, Leo de la Strehaia voia să se întoarcă la Anca de la Strehaia, divorțul de mama Renatei fiind, deja, anunțat. Doar că Anca de la Strehaia l-a refuzat pe Leo de la Strehaia și, mai mult chiar, l-a pus în situația de a face casting pentru o nouă nevastă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Cine este activista Greta Thunberg? A declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Cine a fost Anne Boleyn, prima regină a Angliei decapitată public

SMS/Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2021. Trimite MESAJE, URĂRI şi idei de FELICITĂRI pentru prieteni, familie, colegi, profesori, șefi pe data de 21 mai 2021!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Donatella VERSACE, sora lui Gianni VERSACE. Prima femeie care a devenit designer vestimentar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri