Cum îţi dai seama dacă un parfum este original


Iată cât de simplu poți afla dacă un parfum este original sau nu.


In articol:

Nu doar o singură dată te-ai întrebat dacă parfumul pe care l-ai cumpărat este original sau nu. Ei bine, prin intermediul unui test simplu poți afla dacă un parfum este contrafăcut sau este original.

Prețul, locul din care a fost cumpărat și alte detalii pot ajuta în stabilirea autenticității unui parfum. Însă nu este neapărat un criteriu.

Prezent în studioul Adevărul Live, parfumierul Iulia-Victoria Neagoe a explicat modul în care putem verifica dacă un parfum este original sau nu. Mai mult, expertul a vorbit şi despre cum testăm un parfum pentru a fi siguri că ni se potriveşte.

Citeste si: Cum să faci odorizant NATURAL de cameră cu bicarbonat de sodiu

Citeste si: Afrodisiac cu efect garantat pentru femei: Spune ce parfum foloseşti ca să afli câte femei înnebuneşti

Cum îţi dai seama dacă un parfum este original:


Acest lucru îl poate depista şi un om care nu are un simţ olfactiv foarte bine dezvoltat. Brandurile cunoscute pe care le găsim în parfumerii au nişte coduri de lot şi alte detalii care pot fi verificate online, există site-uri. Ştiu că le cumpărăm sigilate, dar marşez pe ideea că parfumul trebuie desfăcut. Ţipla, celofanul acela finuţ, trebuie să fie foarte subţire, să nu se vadă lipiturile.

De asemenea, ne uităm la scrisul de pe hârtie, să fie corect gramatical. Trebuie să fie trecută ţara de provenienţă, neapărat. Codul de pe cutie trebuie să corespundă cu cel de pe fundul sticlei. Când vorbim de branduri care au pe ambalaj tot felul de simboluri, acelea foarte greu ar putea fi contrafăcute. Sunt tot felul de lucruri la îndemână care pot avertiza potenţialii cumpărători“, a explicat parfumierul Iulia-Victoria Neagoe, la Adevărul Live.

Ce trebuie să faci când mergi într-un magazin de parfumuri

„În momentul în care mergi să-ţi cumperi un parfum, în primul rând te duci neparfumat şi ideal în prima parte a zilei când simţul olfactiv este odihnit. Miroşi fără să pulverizezi, se simte dacă apropii recipientul. Dacă îşi place cum miroase, mergi mai departe şi îl pulverizezi pe un strip. Dacă şi în etapa aceasta îţi place, abia atunci pulverizezi pe piele.

Nu trebuie să încercăm pe piele mai mult de două parfumuri, unul pe o mână, altul pe cealaltă. Trebuie pulverizat şi apoi plecăm din parfumerie, aşteptăm măcar o oră să vedem ce se întâmplă. Plus că trebuie să ne rupem de mediul ăla în care mirosurile sunt amestecate“, a mai spus expertul. De asemenea, parfumierul a confirmat faptul că apa de toaletă are o concentraţie mai mică, de cele mai multe ori pierzându-şi mai uşor persistenţa.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Parfumuri afrodiziace în funcţie de zodie

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Horoscop zilnic duminică, 7 martie 2021! Află ce zodie începe o nouă relație de cuplu!

Cum se face untul de arahide. Iată tot ce trebuie să știi

Robert Urucu de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor România 2021? Ce mesaj a transmis artistul?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri