Cum îţi dai seama dacă te iubeşte sau nu. Cele 3 gesturi la care trebuie să fii atentă


Nu ţi-a spus încă "te iubesc". Cu toate acestea, ţi-ar plăcea să ştii care sunt adevăratele lui sentimente faţă de ţine? Îţi spunem noi cum poţi să îţi dai seama că sentimentele lui sunt sincere.

1. Fii atentă la ce vorbeşte şi la modul în care o face. Dacă aduce în discuţie viitorul vostru împreună şi deja se gândeşte, de exemplu, la felul în care va arată casă voastră peste 5 sau 10 ani, în mod sigur ţine cu adevărat la ţine. Pentru el, faci deja parte din planurile pe termen lung, aşa că nu îi este teamă să îşi verbalizeze dorinţele.

Un alt mod prin care poţi să-ţi dai seama că te iubeşte este acela de a-i analiză complimentele. Îţi spune lucruri banale, precum "arăţi bine în rochia nouă" sau se gândeşte la ceva mai profund? Sună mai bine "tu ştii întotdeauna ce să spui că să mă faci să zâmbesc", nu-i aşa? Dacă declaraţiile pe care ţi le face se referă la o trăsătură de personalitate care îl încânta, e semn clar că ţine la ţine.

Nu în ultimul rând, dacă îţi vorbeşte pe un ton cald, îţi împărtăşeşte temerile şi dorinţele lui cele mai ascunse, dacă nu te ceartă când greşeşţi şi dacă îţi preţuieşte opiniile, nu trebuie să-l laşi să-ţi scape.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri