Cum îți dai seama dacă cineva te-a blocat pe Whatsapp


Cum îți dai seama dacă cineva te-a blocat pe Whatsapp

Când cineva te blochează pe Whatsapp, poți să-ți dai seama destul de repede. Noi te învățăm cum să afli dacă o persoană pe care o cunoști nu vrea să mai ia legătura cu tine prin intermediul acestei aplicații.


In articol:

Cu siguranță vi s-a întâmplat, cel puțin o dată, să blocați pe cineva pe Whatsapp sau să fiți blocat, la rândul dumneavoastră. Dacă vedeți că o persoană nu vă mai citește mesajele, dar nu sunteți sigur că v-a blocat, există câteva detalii care vă pot ajuta să aflați ce s-a întâmplat. 

Ați fost blocat pe Whatsapp? Iată cum aflați adevărul

Whatsapp are deja 11 ani de la lansare și este una dintre cele mai folosite aplicații, la nivel global. Aceasta vă permite să trimiteți tot felul de mesaje gratuit, dar și să inițiați apeluri video. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet. 

De la apariția Whatsapp-ului și până acum, au apărut tot felul de upgrade-uri, așa cum se întâmplă în cazul fiecărei aplicații.

Unul dintre avantajele acestei aplicații este că puteți bloca pe oricine, în cazul în care nu vreți ca persoana respectivă să vă mai deranjeze. 

Bineînțeles că se poate întâmpla și invers, ca dumneavoastră să fiți blocat. Dacă vi se pare că o persoană din lista dumneavoastră de contacte a făcut acest lucru, iată cum puteți fi sigur:

  • în primul rând, nu veți mai putea vedea când a accesat persoana respectivă ultima dată aplicația
  • când deschideți o fereastră de conversație cu persoana respectivă, nu vă mai apare dacă este conectată
  • nu o să mai vedeți nicio actualizare la poza de profil a persoanei respective
  • atunci când îi scrieți mesaje persoanei respective, o să se afișeze un singur semn de bifare. Asta înseamnă că mesajul a fost trimis, dar niciodată nu o să mai vedeți și al doilea semn de bifare, care vă arată că mesajul a fost livrat către destinatar
  • nu puteți să mai sunați persoana respectivă

De ce nu vedeți ultima accesare a unei persoane

În cazul în care nu ați fost blocat pe Whatsapp, dar tot nu puteți să vedeți când a intrat o persoană pe aplicație ultima dată, pot fi și alte explicații. De exemplu, este posibil ca respectivul contact din lista dumneavoastră să-și fi schimbat intenționat setările. 

Pe Whatsapp aveți posibilitatea de a modifica setările de confidențialitate, în așa fel încât nimeni să nu poată observa când ați accesat aplicația.

Trebuie să știți că dacă alegeți această opțiune, nici dumneavoastră nu veți mai vedea când a intrat o altă persoană din listă ultima dată pe Whatsapp. 

Dacă vreți să blocați pe cineva pe Whatsapp, este important de reținut faptul că asta nu înseamnă că ați șters contactul respectiv din telefon. Dacă aveți de gând să ștergeți numărul cuiva pe Whatsapp, prima dată trebuie să intrați în agenda telefonului și să ștergeți contactul de acolo. În acest fel, persoana respectivă nu va mai figura nici în lista dumneavoastră de contacte pe Whatsapp. 


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Dieta de slăbit 7 kg într-o săptămână. Principii de bază și sugestie de meniu

Cum să slăbești 4 kilograme în 14 zile cu paste făinoase

Oana Roman a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenții și-a făcut vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri