Cum întreții proteza dentară cel mai ușor, cu crema adezivă Corega


Vezi mai jos cum se folosește crema adezivă Corega și de ce este important să o folosești în cazul în care ai o proteză dentară.

Toată lumea își dorește o dantură fără cusur și strălucitoare, indiferent de vârstă. Din fericire, medicina dentară a evoluat extrem de mult în ultimii zeci de ani, așa că dacă nu ai fost înzestrat cu o dantură perfectă, poți apela la specialiști care îți vor reda zâmbetul pe care ți-l dorești.

Fie că este vorba despre dinții naturali sau despre o proteză dentară, este nevoie de o îngrijire specială, iar în cazul protezelor, produsele de la Corega sunt de real ajutor.

Doctorul Mihăilă Vlad Costin a fost invitat în studioul Știrile Kanal D, unde a vorbit despre principalele reguli de care trebuie să ținem cont pentru a avea o dantură perfectă.

„Nu este greu să obținem un zâmbet sănătos. Avem nevoie de o igienă dentară cât mai riguroasă, dimineața și seara, prin care să curățăm cât mai bine mucoasele gingivale și structurile dentare.

Avem nevoie de controale periodice la medicul stomatolog, o dată la șase luni sau la un an, în care să facem detartraje și periaje și în care să rezolvăm eventualele probleme în fază incipientă și de niște obiceiuri alimentare echilibrate, prin care să evităm dulciuri, băuturi carbogazoase colorate. De asemenea, este bine să evităm și fumatul și băuturile alcoolice”.

Atunci când vine vorba despre persoane care și-au pierdut dantura din neglijență sau din alte motive independente de ei și au apelat la o proteză dentară, medicul Mihăilă Vlad Costin a vorbit despre șansele pe care le au pacienții de a obține un zâmbet

frumos.

„Nu cred că este vorba de șanse aici, este vorba de faptul că, indiferent cu ce patologie vine pacientul la medicul stomatolog, există o soluție. Proteza dentară este o soluție foarte viabilă, o soluție care reface aspectul estetic foarte bine, o soluție care reface acceptabil și funcția de masticație. Viața pacientului cu proteză dentară se va schimba în bine”, a mai spus medicul, care a pus accentul pe aspectul plăcut al protezei și pe faptul că pacientul va putea mesteca mai bine alimentele, astfel că va împiedica anumite boli care apar din cauza nemestecării corecte a alimentelor.

Există două tipuri de proteze: proteză parțială și proteză totală. Cele două au nevoie de o îngrijire specială. Protezele totale înlocuiesc întreaga zonă, fie că este vorba despre mandibulă sau despre maxilar. Protezele parțiale înlocuiesc anumite zone unde s-au pierdut dinți și nu se mai pot crea punți. Aceste proteze parțiale au niște sisteme de prindere pe dinții adiacenți.

Purtătorii de proteze trebuie să viziteze periodic medicul stomatolog pentru diversele ajustări ale protezelor.

Citeste si: Faci asta in fiecare dimineata, dar o faci gresit! Tehnica cea mai buna de periaj a dintilor

Pentru fixarea protezelor, se folosesc niște adezivi speciali care se pot fixa pe proteză. Unul dintre cele mai populare adezive pentru proteză este Corega. Această cremă adezivă are o fixare puternică. Având o barieră protectoare împotriva pătrunderii resturilor alomentare iritante sub proteza dentară, crema adezivă Corega este cea mai bună soluție pentru a crește confortul zilnic și pentru a evita durerile. O aplicare este suficientă pentru ca proteza să stea fixată o zi întreagă, fără a exista riscul să se desprindă.

De asemenea, pentru curățarea protezei dentare, se pot folosi tabletele Corega, care curăță în profunzime proteza și au un efect antibacterian. Acestea distrug 99,99% dintre bacteriile care determină respirația urât mirositoare, iar atunci când sunt folosite conform instrucţiunilor, ajută la îndepărtarea petelor persistente, la reducerea plăcii bacteriene, oferindu-ți o proteză mai curată și cu o senzație de prospețime. În plus, tabletele Corega au o acțiune blândă asupra materialului din care este fabricată proteza dentară.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri