Cum este viața Irinei Shayk fără Bradley Cooper? „Dumnezeule, nu știu ce să fac, mă prăbușesc!"


Supermodelul Irina Shayk a povestit cum este viața sa fără Bradley Cooper. Aceștia au avut o relație timp de trei ani și au împreună o fetiță. Din păcate, s-au despărțin în 2019.


In articol:

Irina Shayk și actorul Bradley Cooper, câștigător a numeroase premii în urma peliculei „A star is Born”, au format un cuplu timp de trei ani.

În acest timp, nu numai că cei doi au umplut paginile tabloidelor de pe întreg globul, dar au devenit și fericiții părinți ai unei superbe fetițe. După despărțirea lor, din anul 2019, supermodelul Irina Shayk nu a oferit niciun detaliu despre viața sa personală, până acum.

Cum este viața Irinei Shayk fără Bradley Cooper?
Cum este viața Irinei Shayk fără Bradley Cooper?

Citeste si: Jean Paul-Gaultier s-a retras! Cele mai cunoscute supermodele au venit să îi prezinte ultima colecție

Viața Irinei, fără Bradley în peisaj: „Viața fără B este ceva nou, este greu...”

Aceasta a declarat că viața de femeie singură e stranie pentru ea, nu mai este ceva normal pentru că se dezobișnuise să fie pe cont propriu. Mai mult decât atât, încă se chinuie să se adapteze la ceea ce este normal acum. "Viața fără B este ceva nou, este greu să găsești un echilibru între a fi mamă singură și o mamă care lucrează. Crede-mă, sunt zile când mă trezesc și-mi spun: Dumnezeule, nu știu ce să fac, mă prăbușesc" a declarat supermodelul internațional.

Cum este viața Irinei Shayk fără Bradley Cooper?
Cum este viața Irinei Shayk fără Bradley Cooper?

Mai mult decât atât, aceasta a dat de înțeles că relația lor a fost departe de perfecțiune și că amândoi au făcut atât greșeli, cât și lucruri bune (unul pentru celălalt) și se consideră norocoasă că a trăit această experiență alături de Bradley Cooper.

"Cred că în toate relațiile bune, aduci ce ai mai bun, dar și ce ai mai rău. Este natura umană. Două persoane grozave nu trebuie neapărat să formeze un cuplu bun. Cred că am fost foarte norocoși să experimentăm relația pe care am avut-o,” a mai povestit Irina Shayk.

Citeste si: Irina Shayk, decizie radicală în privința lui Bradley Cooper! Ce a făcut vedeta

Nu s-ar împăca niciodată cu un fost iubit!

De asemenea, Irina a menționat faptul că aceasta nu crede în întoarcerile în trecut și că nu va menține legăturile cu un fost iubit. Totodată, supermodelul crede că personalitatea sa este prea puternică pentru unii bărbați. „Am o personalitate puternică, știu ce vreau și cred că pe unii bărbați îi sperie asta, dacă cineva a ieșit din viața mea, e pentru totdeauna, întrerup toate legăturile cu persoana respectivă.” a evidențiat Irina.

Cum este viața Irinei Shayk fără Bradley Cooper?
Cum este viața Irinei Shayk fără Bradley Cooper?

Obișnuită de copil cu rolul de cap al familiei

Într-o altă ordine de idei, situația de a fi pe cont propriu nu este o noutate pentru Irina Shayk. Aceasta a declarat că deși acum iubește să fie femeie și deopotrivă, este una dintre cele mai apreciate femei la nivel mondial, în copilărie își dorea să fie băiat. După decesul tatălui său și după ce a devenit capul familiei, aceasta a fost colpleșită de gânduri și simțea că nu este caracterizată de feminitate, că ar fi trebuit să se nască bărbat. "Întotdeauna am simțit că m-am născut în corpul greșit. Am simțit că trebuie să fiu băiat. Nu știu de ce. Poate pentru că tata și-a dorit întotdeauna un băiat. Aveam 14 când am simțit asta. Când tata a murit, am spus: pentru că sunt băiat, acum e timpul să am grijă de familia mea. Și mi-am mai spus că nu o să mă căsătoresc niciodată." A conchis supermodelul Irina Shayk.

Citeste si: Secretele trupului perfect al Irinei Shayk! Uite cum se mentine in forma!


Abonează-te pe

Citește și:

Jean Paul-Gaultier s-a retras! Cele mai cunoscute supermodele au venit să îi prezinte ultima colecție

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Este Lady Gaga însărcinată cu Bradley Cooper? Artista refuză să comenteze zvonurile privind sarcina

Irina Shayk şi Bradley Cooper, la un pas de divorţ

Secretele trupului perfect al Irinei Shayk! Uite cum se mentine in forma!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine a fost Ileana Sărăroiu | naștere, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri