Cum este folosită inteligența artificială în iGaming?


Cum este folosită inteligența artificială în iGaming?

iGaming-ul s-a poziționat ca fiind una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume - dezvoltându-se, adaptându-se și extinzându-și continuu piața.


In articol:

Unul dintre principalele motive care stau la baza unei creșteri atât de accentuate și continue este posibilitățile nelimitate oferite de tehnologie și Internet. Având în vedere că iGaming-ul se bazează în mare măsură atât pe internet ca rețea principală, cât și pe infrastructura tehnologică care îl însoțește, acesta reușește să se adapteze și să se dezvolte mult mai repede decât orice altă afacere.Ținând

cont de acest lucru, mulți cred că IA (Inteligența Artificială) s-a infiltrat deja în lumea jocurilor de noroc- sau o va face foarte curând. Așadar, poate că în viitorul apropiat ofertele cu rotiri gratuite fara depunere vor însemna altceva decât știm noi acum.

Această ipoteză nu este deloc surprinzătoare, având în vedere că inteligența artificială a fost utilizată în mod activ într-o varietate de afaceri și operațiuni online diferite în ultimii 80 de ani.

Unele dintre utilizările sale inițiale pot fi urmărite chiar până la jocul de șah, unul dintre primele jocuri digitalizate disponibile. De atunci, IA a fost utilizată în mod activ ca mecanism de dezvoltare a unei experiențe mai precise și mai adaptate la nevoile umane în domeniul online, în special cu scopul de a oferi utilizatorilor o experiență online mai bună, mai distractivă și mai provocatoare.

Una dintre cele mai interesante adaptări ale tehnologiilor la inteligența artificială în lumea online este utilizarea sa de către cazinourile online pentru a crea pariuri susținere mai precise, pentru a calcula cote mai bune și pentru a declanșa

o reacție mai rapidă la comportamentele suspecte ale utilizatorilor.

Având în vedere doar acest lucru, putem concluziona deja că AI este cu siguranță prezentă în iGaming- dar ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorul obișnuit?

Cum influențează AI-ul iGaming-ul

După cum am menționat deja, orice nouă tehnologie are potențialul de a avea un impact semnificativ și de a schimba iGaming-ul. În cele mai multe cazuri, acest potențial este realizat, iar anumite lucruri cu care eram familiarizați se schimbă în funcție de inovația tehnologică.

Vestea bună în ceea ce privește IA este că aceasta aduce în cea mai mare parte schimbări structurale, mai degrabă decât schimbări în ceea ce privește conținutul și experiența jucătorilor. Ceea ce înseamnă că AI în iGaming urmărește în principal să crească nivelul de securitate pentru jucători, să facă cotele mai favorabile jucătorului și să adapteze experiența generală de pariere la utilizatorul său. În loc să se bazeze exclusiv pe algoritmi care sugerează conținut similar cu cel cu care eram obișnuiți anterior, introducerea AI în iGaming oferă posibilitatea de a schimba și de a adapta experiența de pariere la mecanismele preferate de pariere, la utilizarea generală a platformei sau chiar la jocurile pe care îți place să le joci.

În plus, un potențial avantaj al utilizării AI în iGaming este capacitatea de a recunoaște comportamentul nesăbuit și periculos pe care utilizatorii îl pot manifesta uneori și de a reacționa în consecință cât mai curând posibil. De exemplu, un software de inteligență artificială este mult mai bun la recunoașterea sistematică a comportamentelor frauduloase sau ilegale decât orice om. Asta deoarece software-ul operează pe un set amplu de date, este rapid și reușește să reacționeze la mai multe amenințări potențiale care au loc simultan.

Unii experți prezic chiar că o utilizare consecventă a AI în iGaming poate duce chiar la eradicarea practicilor fraudă, deoarece le semnalează ca fiind comportamente suspecte și, prin această semnalare, le adaugă la setul său de date anterior, făcând astfel comportamentele suspecte mai vizibile.

Ce efecte tangibile ale inteligenței artificiale putem vedea deja?

În stadiul actual al industriei iGaming, există anumite modele care, cel mai probabil, sunt rezultatul implementării active a inteligenței artificiale și care confirmă previziunile conform cărora inteligența artificială va duce la schimbări pozitive în cadrul industriei.

Sistemul actual de verificare a utilizatorilor (același care este folosit de majoritatea platformelor care gestionează orice fel de date financiare, sau sensibile) este sistemul operat prin intermediul tehnologiilor AI. Algoritmii de recomandare bazați pe date inteligente, care cumva par să îți recomande perpetuu conținutul, jocul sau activitatea ideală pentru tine, se bazează, de asemenea, pe tehnologii AI. În cele din urmă, opțiunea de a utiliza VR în iGaming este, de asemenea, ceva activat de AI.

 

Concluzie

Cu alte cuvinte, putem deduce că unele elemente de iGaming sunt în mod cert legate de utilizarea AI, în timp ce pentru anumite segmente avem deja dovezi și confirmări tangibile ale utilizării acesteia. În cadrul ambelor categorii, efortul general este de a îmbunătăți experiența utilizatorului și de a crește nivelurile de siguranță și securitate. Fără îndoială, utilizările potențiale ale inteligenței artificiale reprezintă o amenințare realistă la adresa vieții private a utilizatorilor și a independenței lor de alegere. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că utilizatorii sunt în mare parte în siguranță în climatul actual al iGaming-ului, dar ar trebui să rămână conștienți și să se informeze cu privire la modul în care operează furnizorii lor specifici de iGaming.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină

“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri