Cum conturezi sprâncenele. Ghidul pas cu pas pentru un aspect impecabil!

Cum conturezi sprâncenele. Ghidul pas cu pas pentru un aspect impecabil!
Cum conturezi sprâncenele

Atunci când vine vorba despre sprâncene, cu siguranță ne dorim ca acestea să aibă o formă corectă. Însă știați cum le puteți contura?

Aflați din rândurile următoare cum se pot curăța și pregăti sprâncenele, defini forma acestora, dar și umple corespunzător. În plus, descoperiți și cum se pot corecta acestea dar și finaliza pentru a avea forma dorită. 

 

Curăță și pregătește sprâncenele  

 Înainte de a contura sprâncenele, trebuie ca acestea să fie curățate și pregătite așa cum trebuie. Astfel încât, dacă sprâncenele noastre sunt bine definite de la natură ce trebuie să facem este doar să le mai periem.

Cu toate acestea, în cazul în care nu știi atât de bine definește de regulă trebuie să ne asigurăm că proporțiile sunt bine luate virgula atunci când vine vorba despre lungime și grosime. 

Ce facem dacă sprâncenele noastre de la natură nu sunt atât de bine definite, ca să zic așa. Trebuie, în primul rând, să luăm niște proporții, să ne asigurăm că avem o lungime și o grosime, asta este cel mai important și apoi, bineînțeles, să începem să completăm și ușor cu diverse produse, să umplem acolo unde sunt goluri.

 (...) putem să folosim fard, puteți folosi un creion, putem să folosim niște markeri care mai nou chiar arată foarte natural și foarte frumos. O varianta mai bună și mai ușoară. ”, a precizat specialistul. 

forma sprancene
Cum conturezi sprâncenele[Sursa foto: freepik]
  

 

Definirea formei sprâncenelor  

 Pentru a ne asigura că definirea formei sprâncenelor noastră este făcută cât mai bine cu putință, important este să ne alegem culoarea corectă.

În cazul în care suntem buni se pare că romanța potrivită pentru noi este cu un ton mai deschis, cu toate acestea în cazul în care suntem blonde se pare că nuanța potrivită produsului este ceas care deține un ton mai închis. 

În primul rând trebuie să știm să ne alegem culoarea corect. Dacă suntem brunete, ar trebui să fie culoarea produse pe care le folosim pentru sprâncene, un ton mai deschis, decât culoarea părului nostru, dar dacă suntem blonde, culoarea produsului trebuie să fie un ton mai închis decât culoarea părului din cap.

Trebuie să ne alegem produsul, culoarea corect.  

Apoi trebuie să știți proporțiile. Sprânceana tot timpul începe de la aplicarea nasului meu, de la baza de sus, o linie perpendiculară către sus. de aici trebuie să înceapă tot timpul, apoi trebuie să avem un punct cel mai înalt și unde se termină. O condiție, punctul cel mai înalt se măsoară de la baza nasului, de data aceasta în dreptul irisului închipuim o diagonală și merge.

Este punctul cel mai înalt. Ne punem cu puțin fard, apoi unde se termină sprânceana este aripioara nasului deci nu la baza, ci sus, colțul ochiului, o diagonală perfectă. ”, a punctat aceasta. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

totul despre sprancene
Cum conturezi sprâncenele[Sursa foto: freepik]
  

 

Umplerea sprâncenelor  

 Bineînțeles că sprâncenele trebuie să fie și ele umplute, în cazul în care nu sunt bine definite de la natură. Astfel, putem face acest lucru fie cu un fard și o pensulă, fie cu un marker lichid. 

Apoi grosimea ei, că și asta este foarte important cum ar trebui să fie, maxim cât este grosimea unei pensule, nu mai groasă de atât.

Adică cu cât ne este mai groasă de această dimensiune, o pensulă standard. Se recomanda fardul de sprâncene, dar dacă nu avem, putem să folosim și un fard de pleoape, cu condiția să fie culoarea potrivită firului nostru de păr, mai închis sau mai deschis. 

Acum se poartă foarte mult sprâncenele foarte periate și ridicate. Ce le recomand eu fetelor este să nu le ridice niciodată așa perfect drept. Sigur că trebuie să le ridicăm, dar le ridicăm pe formatul lor de creștere, in niciun caz drept. ”, a menționat specialistul

  

Citește și: Cu ce se curăță pensulele de machiaj. Cele mai bune sfaturi

Blenduirea și definirea sprâncenelor  

Cum conturezi sprâncenele[Sursa foto: Freepik]

Pentru a ne asigura că sprâncenele noastre sunt bine definite, imediat ce am folosit markerul sau creionul pentru a le uni pe, putem utiliza și puțină ceară sau gel special pentru sprâncene. 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

În general, fetele care au sprâncenele foarte închise la culoare, e suficient să le periem și doar să punem niște fire acolo unde avem gol. La o sprânceană mai subțire și deschisă la culoare, sigur că putem să o ridicăm un pic mai mult și să o construim un pic mai bine, că e mică și deschisă.  

Tot timpul dacă folosim geluri sau ceară, trebuie să lăsăm și să se usuce produsul. În mod normal, trebuie să așteptăm vreo 15 secunde. Cu un marker ca un creion negru, ca un tuș care este lichid. Ce îmi place mie la el este că desenează fire foarte naturale și subțiri și nu se șterg, rămân așa întreaga zi, chiar dacă dăm cu mâna și punem doar acolo unde avem goluri, nu completez decât în zone în care nu au fire  

din punctul cel mai înalt către codiță, sprânceana trebuie să se subțieze, astfel încât totul să fie pierdut, din mai intens mai gros, către ceva mai subțire mai natural. “, a adăugat aceasta. 

Finalizarea și corectarea sprâncenelor  

Cum conturezi sprâncenele[Sursa foto: Freepik]

 În încheiere, sprâncenele se pot finaliza și corecta, cu ajutorul unui concealer, iar pentru a adăuga puțină lumină sub sprânceană, niciodată deasupra, putem utiliza iluminator. 

Apoi trebuie să luminăm puțin zona de sub sprânceană, dam cu puțin concealer, pun puțină lumină sub sprânceană, pentru că vreau să luminez toată sprânceana, mai ales zona de arcadă. Am putea să punem niște iluminator pe arcadă și putem să luăm ori unul mat, dintr-o paleta de conturing și fixăm concealerul pe care l-am aplicat sau putem să punem unul lucios. Niciodată nu trebuie să fie alb, să fie un iluminator culoarea pielii ”, a încheiat specialistul. 

forma sprancene 2023
Cum conturezi sprâncenele[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum alegem cremele potrivite tipului nostru de ten



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine a inventat rujul. Evoluția rujului, de la amestecul de ceară de albine la rujurile de astăzi

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies