Cum arată Viorela de la Puterea Dragostei de când s-a speculat că este însărcinată? Fanii au intrat la bănuieli: "Ești însărcinată?"


Cum arată Viorela de la Puterea Dragostei de când s-a speculat că este însărcinată? Fanii au intrat la bănuieli: "Ești însărcinată?"


In articol:

Ștefan și Viorela au fost, cu siguranță, cel mai sudat cuplu din competiția ”Puterea Dragostei”. La scurt timp după ce Ștefan a fost eliminat, iubita lui a făcut tot posibilul să fie descalificată, iar acum au apărut zvonuri că aceasta ar fi de fapt însărcinată.

La scurt timp după ce Ștefan a plecat din casa ”Puterea Dragostei”, Viorela a plecat după el, iar cei doi au petrecut noaptea împreună, într-un hotel. A doua zi, dimineața, bruneta a făcut un live din cameră care ar fi lăsat de înțeles că este însărcinată.

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, goală! Cum arată cu adevărat de când a slăbit

Citeste si: Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: "Parcă erai virgină..."

Citeste si: Hamude de la Puterea Dragostei e distrus de durere! ”A murit! Corpul ei a cedat”

Viorela a explicat ulterior cum s-a ajuns la această concluzie

”Nu sunt însărcinată. Totul a plecat după ce Ștefan a ieșit din casă. Noi am rămas amândoi în același hotel (n.r. în Istanbul). Și dimineață am făcut un live, iar Ștefan a făcut o glumă, a spus ”Ștefan Jr”. Lumea a luat foc. S-a spus că eu aș fi însărcinată. Nu sunt, însă îmi doresc, dar nu acum”, a precizat Viorela.

Recent, cei doi au postat câteva fotografii pe Instagram, iar fanii au intrat la bănuieli. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei pare că are burtică, iar admiratorii au luat-o la întrebări. "Ești însărcinată?", "Pare că ai burtică în poza asta", "Faceți un copil?", au fost doar câteva dintre comentarii. Cei doi nu au răspuns la întrebările fanilor și au lăsat totul în mare suspans.

Viorela și Ștefan spun că după ce au plecat de la Puterea Dragostei au continuat să fie un cuplu, se iubesc și locuiesc împreună. În plus, se pregătesc să se căsătorească.


Citește și:

Plușica de la Puterea Dragostei, goală! Cum arată cu adevărat de când a slăbit

Yamato Zaharia, imagini de senzație din casa Puterea dragostei: „Surprize, surprize”

Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: "Parcă erai virgină..."

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri