Cum arată marea dragoste a lui Jador complet nemachiată! Singura imagine cu frumoasa Georgiana 100% naturală


Jador și Georgiana au trăit o frumoasă poveste de dragoste și se pare că artistul încă suferă după fosta iubită.


In articol:

  Jador a declarat în repetate rânduri că are o slăbiciune pentru fetele simple, oneste și mail ales, naturale. Se pare că acestea sunt atuurile pe care Georgiana le-a folosit pentru a-i fura definitiv inima artistului. Tânăra nu este adepta machiajului strident, singurul accesoriu pe care îl poartă, mai ales în compania lui Jador, fiind zâmbetul cuceritor.

  Jador a avut o ascensiune fulminantă în ultimul an, piesele lui fiind pe buzele tuturor, dar se pare că artistul nu este pe deplin împlinit, întrucât îi lipsește femeia pe care și-ar fi dorit să o aibă alături toată

  viața. Artistul a făcut declarații emoționante în cel de-al doilea episod al noului sezon Survivor România.

  Jador și iubita lui, Georgiana, nemachiată
  Iată cum arată, Georgiana, fosta iubită a lui Jador, 100% nemachiată![Sursa foto: Instagram]

  Jador a dezvăluit că și-a dorit să ajungă în Republica Dominicană și să se dedice show-ului Survivor România, pentru a putea să o dea uitării pe fosta lui iubită. El s-a confesat în fața Amnei, spunându-i că are momente în care se gândește la ea și mai varsă câte o lacrimă.

  Citeste si: Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella! Declaraţia emoţionantă a artistului te va face să plângi!

    „Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă... Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea.

  Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

  Jador nu o poate uita pe Georgiana: „Este iubirea vieții mele!”

  Citeste si: Jador a mărturisit de ce a venit la Survivor 2021! "Vreau să uit..."

  Jador și Georgiana au avut o relație de lungă durată, care s-a încheiat însă pentru că tânăra nu a putut înțelege programul încărcat și plecările repetate ale iubitului ei, după cum declară artistul. Manelistul a recunoscut că Georgiana este singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat, în ciuda poveștilor de dragoste binecunoscute pe care le-a trăit cu alte femei.

  „Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

  Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

  CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

  CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

  PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Cooking

  DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Divertisment
  Parteneri